• Новинка
20 Бр. Набор от Шаблони за бордюри 0-9, Набор от Шаблони за бордюри за изготвяне на адреси, за Многократна употреба Пластмасови Листове с факти, за нанасяне на номера н?

20 Бр. Набор от Шаблони за бордюри 0-9, Набор от Шаблони за бордюри за изготвяне на адреси, за Многократна употреба Пластмасови

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Предпоставка включва 】 : Вие ще получите 20 парчета восъчна с номера, адреси бордюри в количества от 0-9, и всеки номер се състои от 2 части, за да можете да създадете повтарящи се номераМоже да отговарят на вашите ежедневни използване, моля, вижте снимките за проверка подробна информация за броя, преди да купите. 【Подходящ размер】 : шаблони с цифри е 14,5 х 10,5 см /5,7 х 4,13 инча, всяка цифра е 10 см / 4 инча; брой прибл. 4 инча, размер е достатъчно голям, за да отпечатаните цифри са били разбираеми от пръв поглед. 【Надежден и многократна употреба】 : набор от шаблони за рамка изработена от качествени полипропиленови материали, траен и не поддающегося абразия, меки и твърди, леко тегло, което може да ви служи дълго време; Тези многократно големи пластмасови листове с факти имат гладка повърхност, може да се използват мокри кърпички за почистване или да се използва сапунена вода за лесно измиване на цифрови шаблони след боядисването, така че можете да използвате тези цифрови шаблони отново и отново. 【Дизайн със заключване】 : Дизайн с заключващ се прави шаблон със стаи за рисуване на граници преносим за изравняване, при използване на подредете нужните ви цифри, выровняйте им край и залепете краищата с тиксо, а също и спрей любимата си боя; Тези ленти ще ви помогнат да създадете пълен адрес без излишък на боя. 【Широко приложение】Листове с номера на пощенската кутия може да се прилага за рисуване адреси или графити със собствените си ръце, листове с номера на пощенската кутия, за да се приложи стаи адреси вътре и извън помещенията, можете да рисувате номер на врати, път, паркинг, пощенската кутия, камък, стъкло. 【Предпоставка включва 】 : Вие ще получите 20 парчета восъчна с номера, адреси бордюри в количества от 0-9, и всеки номер се състои от 2 части, за да можете да създадете повтарящи се номера.Може да отговарят на вашите ежедневни използване, моля, вижте снимките за проверка подробна информация за броя, преди да купите. 【Подходящ размер】 : шаблони с цифри е 14,5 х 10,5 см /5,7 х 4,13 инча, всяка цифра е 10 см / 4 инча; брой прибл. 4 инча, размер е достатъчно голям, за да отпечатаните цифри са били разбираеми от пръв поглед. 【Надежден и многократна употреба】 : набор от шаблони за рамка изработена от качествени полипропиленови материали, траен и не поддающегося абразия, меки и твърди, леко тегло, което може да ви служи дълго време; Тези многократно големи пластмасови листове с факти имат гладка повърхност, може да се използват мокри кърпички за почистване или да се използва сапунена вода за лесно измиване на цифрови шаблони след боядисването, така че можете да използвате тези цифрови шаблони отново и отново.

Подробности

Подобни продукти в категория