• Новинка
Силиконови детски Престилки за Бебета и малки деца, Определени от 2-те, Престилки за Хранене Унисекс, Меки Регулируеми Водоустойчив, без бисфенол А (коледни престил?

Силиконови детски Престилки за Бебета и малки деца, Определени от 2-те, Престилки за Хранене Унисекс, Меки Регулируеми Водоустойчив,

Buyers rating:
BGN 3.99

Налично

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. 【Безопасността на първо място】 Силиконови престилки за бебета, изработени от 100% хранително силикон, не съдържат BPA.Той е внимателно проверен в съответствие с утвърдените стандарти CPSIA и CSPA, а също така е сертифициран CPC (сертификат за продукти, за деца).Безопасността на вашето бебе и спокойствие на мама означават за нас повече от всичко. 【Регулируема 】 Ергономичен дизайн със супер-мек пагон удобно облегает врата на детето и лесни за поставяне.Шиен каишка разполага с четири регулируеми размера, подходящи за деца на възраст от 6 месеца до 6 години, е лесно да се отстранява и сигурно задържани за бебета, опростяване на хранене. 【Джоб за защита от разливане на】Нашите детски престилки снабдени мешочком-капан с голям капацитет, който може да се вземе храна от устата на бебето, без да разлива си.Това е отлично забавление, и за това никога повече не трябва да се притеснявате за това, че децата испачкают дрехи и подове. 【Лесно почистване 】 Водоустойчив, маслостойкий лигавник не оставя петна и лесно побеждавам.можете да сложите силиконови престилки в съдомиялна машина, и те бързо ще изсъхнат.кажете сбогом на обикновените тъкани нагрудниками и спестете си време с помощта на нашите прости грижи нагрудников за хранене на деца. 【Достъпна двухкомпонентная опаковка】 Нашите силиконови престилки от 2 опаковки за най-добра цена в стилна цветова комбинация, отбелязани с елегантен външен вид и ще ви даде добра опита пазаруване!Ако не сте доволни от нашите нагрудниками, ние безплатно ги разменим, или ще ви възстановим парите за покупка. 【Безопасността на първо място】 Силиконови престилки за бебета, изработени от 100% хранително силикон, не съдържат BPA.Той е внимателно проверен в съответствие с утвърдените стандарти CPSIA и CSPA, а също така е сертифициран CPC (сертификат за продукти, за деца).Безопасността на вашето бебе и спокойствие на мама означават за нас повече от всичко. 【Регулируема 】 Ергономичен дизайн със супер-мек пагон удобно облегает врата на детето и лесни за поставяне.

Подробности

Подобни продукти в категория