• Новинка
Чанта за храна за Заек Сено, 2 ЕЛЕМЕНТА Чанта За съхранение на Хранилки за птици, за Морски Свинчета сено с 3 Дупки за Зайци, Морски Свинчета, Чинчили, Дребни животни, ?

Чанта за храна за Заек Сено, 2 ЕЛЕМЕНТА Чанта За съхранение на Хранилки за птици, за Морски Свинчета сено с 3 Дупки за Зайци,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

1 【Здрав и издръжлив】Ясла за сено rabbit е направена от висококачествен материал с по-плътна бродерия и чист шевове, която лесно се носи и която не позволява разкъсване на торбичката за сено заек или малки домашни любимци.Той е силен и издръжлив и може да се използва в продължение на дълго време. 【Поддържайте чистотата и намаляване на отпадъците сено】Торбички-хранилки за сено за морски свинчета поддържат чистотата и свежестта в клетка и помагат за намаляване на отпадъците сено чрез поддържане на достатъчно разстояние сено в чисти и организирани хранилки за сено.Осигуряване на благоприятни и чисти условия за вашия малък домашен любимец или заек, морско свинче, а също и добре обмислен чанта за сено за вашия мил домашен любимец, за да поддържа ред в храненето на вашия домашен любимец. 【Лесна употреба】 Никакви средства не се изисква, чанта за заек сено идва с 2 метални куки, само трябва да се сложи сено отгоре, а след това го повали в клетка за зайци.Може да се свържете директно с повечето от клетки за малки животни или да се постави навсякъде. 【Са подходящи за повечето малки животни】Чанта за хранене със сено е подходящ за зайци, морски свинчета, чинчили, таралежи, домашни прасета и т., че е полезен инструмент за хранене на малки домашни любимци. 【Дизайн с три дупки】 Дизайн с три дупки прави количество сено в чувал за сено е много ясен, може да се определи дали има достатъчно сено в чанта, също е лесно навреме, за да попълни и да даде пасат 2-3 заек едновременно, лесно да се контролира количеството сено, за да си зайци е достатъчно сено, и съдържа малък домашен любимец в ред по време на ядене сено.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кайти Гигантска Тръба Директно
  • Новинка
Оценки:

Кайти Гигантска Тръба Директно

Проектиран с кръгли вентилационни отвори за безопасно притока на въздух по време на игрите домашни люб�

BGN 3.33