• Новинка
Филтър за прах GAMSURFING за конзолата Xbox серия X - Комплект от 8 силиконови пылезащитных заглушек и 4 от PVC мрежи, Прахоустойчив калъф за вентилационните отвори, аксесоар?

Филтър за прах GAMSURFING за конзолата Xbox серия X - Комплект от 8 силиконови пылезащитных заглушек и 4 от

Buyers rating:
BGN 6.33

Налично

САМО ЗА XBOX SERIES X -, Специално разработен за конзолата Xbox Серия X Комплект прахови филтри помага да се предотврати попадането на прах върху игрова конзола и да не допуска попадане на прах върху Xbox Серия X. МИЕШ И се НАСЛАДЕТЕ на ИГРИ за XBOX SERIES X - Капак за защита от прах предпазва от прах на портове USB и HDMI видео игра конзола, а мрежест филтър за прах фен от PVC ефективно предпазва от прах при вдишване на студен въздух за удължаване на срока на експлоатация на вентилатора.Най-добрият пыленепроницаемый ефект.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - просто свалям защитен филм с пылезащитной мрежа, а след това выровняйте подходящо място за Xbox Серия X. Инсталиране на пылезащитных заглушек трябва да се премахне 8 пылезащитных заглушек, а след това просто да намерите съответните интерфейси USB, HDMI, храни и други за инсталация.ИЗДРЪЖЛИВ МАТЕРИАЛ - Висококачествени гумени калъфи за Xbox Series X Може да се използва за неизползваните слотове на гърба на системата.Прахозащитен мрежести капаци издържат на висока температура.Те могат да бъдат използвани повторно и не се деформира след дълга употреба.КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ - 8шт пылезащитных заглушек, 4шт пылезащитных етажа на седалките, 6шт грайфери за палеца. (Моля, обърнете внимание : конзола в комплекта не са включени) Поверете ни безпроблемна работа и отличен външен вид на вашия Xbox Серия X. САМО ЗА XBOX SERIES X -, Специално разработен за конзолата Xbox Серия X. Комплект прахови филтри помага да се предотврати попадането на прах върху игрова конзола и да не допуска попадане на прах върху Xbox Серия X. МИЕШ И се НАСЛАДЕТЕ на ИГРИ за XBOX SERIES X - Капак за защита от прах предпазва от прах на портове USB и HDMI видео игра конзола, а мрежест филтър за прах фен от PVC ефективно предпазва от прах при вдишване на студен въздух, удължаване на срока на експлоатация на вентилатора.Най-добрият пыленепроницаемый ефект.ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ - просто свалям защитен филм с пылезащитной мрежа, а след това выровняйте подходящо място за Xbox Серия X.

Подробности

Подобни продукти в категория

Lost Judgment - Xbox Series X
  • Новинка
Оценки:

Lost Judgment - Xbox Series X

Опитайте различни форми на бойни изкуства Ягами, за да стигнат до дъното на нещатаИзползвайте багажник

BGN 1.67
В Лонг: Падшая династия - Xbox Series X
  • Новинка
Оценки:

В Лонг: Падшая династия - Xbox Series X

Masocore Dream Team Съвместно творение на продуценти на Team NINJA Фумихико Ясуды (Nioh) и Масааки Ямагивы (Bloodborne)Живей

BGN 33.99
PGA Tour 2K23 - Xbox Series X
  • Новинка
Оценки:

PGA Tour 2K23 - Xbox Series X

Покажи своите умения в PGA TOUR и станете следващият шампион на Fed Ex Cup, конкуриращи се с професионалисти тур

BGN 1.33