• Новинка
Шнола за коса Разширения RUNATURE от Истински човешки коси # 1B /6/27 Черен цвят с прехода към Средно-кафяво с карамелна блондинка и #1Б Естествен черен на цвят, 16 инча, 105 г

Шнола за коса Разширения RUNATURE от Истински човешки коси 1B /6/27 Черен цвят с прехода към Средно-кафяво с

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

★ Са истински човешки косата : шнола за коса разширения RUNATURE е изработена от 100% истински човешки косъмСалонное качество, меки, като вашите собствени естествени коси.Можете свободно изправяне и ги къдри. ★ Двойна патици : удължаване на косата в скоби RUNATURE - това е с две патици, който по-трайни и съдържа повече коса.Скоби добре зашити в патици, те са лесни за изпълнение и отнемат, те никога няма да навредят на кожата на главата. ★ Бързо променяйте своя начин : косата на заколках - това е най-лесният и бърз инструмент за придаване на обем и дължина, ако искате незабавно да се създаде нов имидж, косата на заколках ще стане ваш добър избор.Нашите скоби за изграждане на човешки косъм при добри грижи може да продължи 2-3 месеца. ★ Спецификация : 80-120 g в опаковка с клипове, с дебелина от върха до края.Просто за да придават на косата плътност, ние ви предлагаме да си закупите 1-2 комплекта.Искате пухкава прическа, ви съветваме да закупите 2-3 комплекта. ★ Услуга цветовете : Шнола за изграждане на човешки косъм RUNATURE има безброй цветове по ваш избор и могат да бъдат оцветени в по-тъмен цвят.Ние ви предлагаме да изберете цвят по ваш собствен корен на косата.Може да има малки различия, поради монитори и осветление.Ако имате някакви въпроси за избор на цвят, моля, не се колебайте да се обърнете към нас за помощ.Полезни съвети : Полагане : Когато завиваете или выпрямляете коса, моля, използвайте термозащиту.Миене : Използвайте само шампоан и балсам без сулфати.Използвайте маска за коса и серум не по-рядко от един път на 1-2 седмици, за дълбока грижа за наращенными коса, и по-добре да им даде, за да изсъхне по естествен начин, за да се запази тяхната мекота и здраве.Съхранение : Преди съхранение на гребен наращенные косата си отдолу нагоре.Сложете на косата в оригиналната опаковка или всяка кутия или пакет.Заплетать наращенные косата при съхранение - чудесен начин да се предпази ги от entanglements, въпреки че това може да предизвика лека вълна на наращенных косата.

Подробности

80g-120g per pack with clips, thick from top to end. Just to thicken your hair, we suggest you to buy 1 - 2 sets. Want to full head, suggest buy 2 - 3 sets. :

Подобни продукти в категория

Фризьорски Ножици MATZUKANI 7 ИНЧА
  • Новинка
Оценки:

Фризьорски Ножици MATZUKANI 7 ИНЧА

МАЦУКАНИ 7 ИНЧАЕРГОНОМИЧНА ДРЪЖКА С ОФСЕТОВ НАПОЛОВИНА.ТЪНКИТЕ КРАИЩАТА.РЕГУЛИРУЕМ ВИНТ С ПЛОЧА ОТ ЗЛА�

BGN 15.77
Хранително масло за коса
  • Новинка
Оценки:

Хранително масло за коса

100% Натурални съставки 100% Вегетариански : не съдържа сулфати, парабени, подходящ за всички типове кожа, б�

BGN 2.33