• Новинка
HLRAO Розов силиконов калъф за контролера на Xbox One S/ X, противоскользящий мек гумен защитен калъф, комплект аксесоари с 8 капачки за улавяне на палеца + 2 капачка за прек?

HLRAO Розов силиконов калъф за контролера на Xbox One S/ X, противоскользящий мек гумен защитен калъф, комплект аксесоари

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Свети силиконов калъф dakr контролера на Xbox One от HLRAOПроизводител на геймърски аксесоари.Нашите продукти се продават на отдалечени пазари по целия свят и имат добра репутация.Материал : Мек силикон медицински клас.Съвместимост : Безжичен / кабелен геймпад Microsoft Xbox 1. 1 силиконов калъф-хастар за контролера на Xbox one. 8 аналози за захващане (2х4 различни).Дръжка за котешки лапи x 2. Удобни, добър грайфер и мекота.Можете да заредите дистанционното с помощта на повечето зарядни устройства за контролери, без да махате капака. ?【SUPER FIT】 - Розов силиконов калъф /корица за контролера на Xbox one S / X, особено плътно в близост до порта за зареждане и бутони.Здрав силиконов материал, но гъвкав и приятен на допир, благодарение на което удобно да държи за текстурированную повърхност.Цялостна защита и комфортно усещане за ръце.Осигурява ви по-дълга защита за вашите аксесоари за видео игри. ? 【1 корица и 10 дръжки за палеца】 -В комплекта е включен 1 розова силиконова корица контролера на Xbox one, 2 розови капачка за улавяне на палеца си под формата на лапи. 4 двойки дръжки за палеца, снабдени с капак, много лесно се поставят, и те се справят добре със задачата за повишаване на точността на аналогови стика, като същевременно се гарантира добро ниво на комфорт.Когато не можете да се върнете към контролера по подразбиране по време на игра, можете да намерите на коляно, която ще ви помогне да изпитате. ?【Пълно ПОКРИТИЕ на】 - Дръжки за палеца под формата на лапи защитават джойстик контролер Xbox едно от прах и мръсотия.Този ултра тънък калъф покрива вашия геймпад и да абсорбира малки удари, драскотини и боклук, осигурява лесен достъп до всички бутони, контроли и портове. ?【Лесна инсталация И премахване】 - да Не се намесва в работата на повечето зарядни устройства за контролери.Силиконова обвивка лесно се отстранява и намалява, задължително подсушете преди повторно свързване към контролера. ?【Перфектна защита】 - Предпазва вашия контролер от удари, драскотини.Този силиконов калъф ще запази вашия контролер Xbox ones в безопасност, той ще бъде нов и стилен.Защитете вашия безжичен или жичен контролер!. ?【SUPER FIT】 - Розов силиконов калъф /корица за контролера на Xbox one S / X, особено плътно в близост до порта за зареждане и бутони.Здрав силиконов материал, но гъвкав и приятен на допир, благодарение на което удобно да държи за текстурированную повърхност.

Подробности

Подобни продукти в категория

Madden NFL 20 Superstar Edition Xbox One
  • Новинка
Оценки:

Madden NFL 20 Superstar Edition Xbox One

Лицето на франчайз : QB1 : Бъдете изправени на приспадане NFL, когато решенията, които вземате, имат значени�

BGN 1.67
Gears Tactics - Xbox Series X, Xbox One (серия Xbox X)
  • Новинка
Оценки:

Gears Tactics - Xbox Series X, Xbox One (серия Xbox X)

Купете си физически диск Gears tactics и ще получите набор от характера трэшболла Коул, в който са включени но�

BGN 6.80