• Новинка
Защита от деца, Силиконова Защитна Лента По Краищата на Ясни, Предварително цвят поставили Тиксо 1 м /3,3 Фута Меки Защитни Кътове за деца, Прозрачни Огради По Ъглите ?

Защита от деца, Силиконова Защитна Лента По Краищата на Ясни, Предварително цвят поставили Тиксо 1 м /3,3 Фута Меки Защитни

Buyers rating:
BGN 4.78

Налично

?【100% силиконов материал】 Нашите защитни ленти за детски кантове, изработени от 100% силикон, който помага на бебета и по-възрастните хора да се избегнат наранявания от остри стени и масиНе съдържа BPA, като предоставя на детето си повече мекота и здраве. ?【Ленти с предварително приклеиванием】 Нашите ленти за детски броня идват предварително сглобени и са много лесни за инсталиране.Всичко, което трябва да направите, е да изчистите област инсталация, отклеить стикер, натиснете я и я оставете да престои 24 часа.За да е лесно да е заснет, моля, загрейте го с помощта на сешоар, преди да стреля. ?【Безопасен и мек】 Този продукт трябва да се използва под надзора на възрастни.Ние използваме изключително мек и дебел силиконов материал, нетоксичен и безвреден, лесно деформируемый, защитен и удароустойчив.Намалете вредата, причинени от сблъсък на детето, от съображения за сигурност, придружаващ детето. ?【Висока адхезия】 Нашите бамперные апликации са с ширина от 1,67 см и дължина от 3 метра Нашата детска предпазна край може добре стик за различни материали, ние използваме много издръжлив лепило, която покрива цялата вътрешна повърхност, за да защитна ивица не се откъсна от детското любопитство. ? 【Искрен услуги】 Ние сме изцяло ангажирани с обслужване на клиенти, ако имате някакви проблеми с продукта, можете да ни пишете по всяко време, можете да безусловно да изпратите обратно и безплатна замяна. ?【100% силиконов материал】 Нашите защитни ленти за детски кантове, изработени от 100% силикон, който помага на бебета и по-възрастните хора да се избегнат наранявания от остри стени и маси.Не съдържа BPA, като предоставя на детето си повече мекота и здраве. ?【Ленти с предварително приклеиванием】 Нашите ленти за детски броня идват предварително сглобени и са много лесни за инсталиране.Всичко, което трябва да направите, е да изчистите област инсталация, отклеить стикер, натиснете я и я оставете да престои 24 часа.За да е лесно да е заснет, моля, загрейте го с помощта на сешоар, преди да стреля. ?【Безопасен и мек】 Този продукт трябва да се използва под надзора на възрастни.Ние използваме изключително мек и дебел силиконов материал, нетоксичен и безвреден, лесно деформируемый, защитен и удароустойчив.Намалете вредата, причинени от сблъсък на детето, от съображения за сигурност, придружаващ детето. ?【Висока адхезия】 Нашите бамперные апликации са с ширина от 1,67 см и дължина от 3 метра Нашата детска предпазна край може добре стик за различни материали, ние използваме много издръжлив лепило, която покрива цялата вътрешна повърхност, за да защитна ивица не се откъсна от детското любопитство. ? 【Искрен услуги】 Ние сме изцяло ангажирани с обслужване на клиенти, ако имате някакви проблеми с продукта, можете да ни пишете по всяко време, можете да безусловно да изпратите обратно и безплатна замяна.

Подробности

Подобни продукти в категория