• Новинка
4 Фута Надуваеми Украса за Св. Валентин, Надуваеми Рози-Жаби с led Подсветка, Външен Декор за Романтични парти, Годишнина от Сватба, на Дома, на Двора, на Тревата, Гради?

4 Фута Надуваеми Украса за Св. Валентин, Надуваеми Рози-Жаби с led Подсветка, Външен Декор за Романтични парти, Годишнина

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

?【Празнично настроение】 Пригответе се да разнообразите играта си с декор с помощта на тези атрактивни декорации за Деня на Свети Валентин, които със сигурност ще даде своя гостите на топло празничен приемС ентусиазъм демонстрируйте своето празнично настроение през деня и дори през нощта, с помощта на ярки led - идеален за даване на жар всяко парти в чест на Деня на Свети Валентин. ?【Включва в себе си всичко необходимо】 - Надуваеми декорации за Деня на Свети Валентин, надуваем вентилатор, заземителни колове и каишка, торба с пясък, адаптер-трансформатор.Всичко това улеснява експлоатацията и я прави стабилна. ?【Безопасни, висококачествени, трайни】 - Водоустойчиви и издръжливи, надуваеми украса за Св. Валентин от полиестер, 50% по-дебела на други продукти, меки и трайни.Благодарение на това той работи добре в различни условия и е идеален за оформяне на вътрешния двор на "Свети Валентин".Трансформаторный адаптер, определен в UL, осигурява сигурност и оптимално съотношение между цена и качество. ?【Самостоятелно помпане】 – Вграден механизъм надувания ви позволява да персонализирате вашето ново бижу е толкова просто, като го свържете към електрически контакт!В края на празниците всичко това е толкова лесно да се сгъва, което спестява място за съхранение и лекота почистване!. ?【Ярки led светлини и многоцветен полиестер】 – Тези трайни надуваеми украшения, изработени от ярка полиестер, който свети ярко на ден, а през нощта вградени led лампи осветяват цялата сцена!. ?【Празнично настроение】 Пригответе се да разнообразите играта си с декор с помощта на тези атрактивни декорации за Деня на Свети Валентин, които със сигурност ще даде своя гостите на топло празничен прием.С ентусиазъм демонстрируйте своето празнично настроение през деня и дори през нощта, с помощта на ярки led - идеален за даване на жар всяко парти в чест на Деня на Свети Валентин. ?【Включва в себе си всичко необходимо】 - Надуваеми декорации за Деня на Свети Валентин, надуваем вентилатор, заземителни колове и каишка, торба с пясък, адаптер-трансформатор.Всичко това улеснява експлоатацията и я прави стабилна. ?【Безопасни, висококачествени, трайни】 - Водоустойчиви и издръжливи, надуваеми украса за Св. Валентин от полиестер, 50% по-дебела на други продукти, меки и трайни.Благодарение на това той работи добре в различни условия и е идеален за оформяне на вътрешния двор на "Свети Валентин".Трансформаторный адаптер, определен в UL, осигурява сигурност и оптимално съотношение между цена и качество.

Подробности

Подобни продукти в категория