• Новинка
Котешки паници MILIFUN, Издигнати купички за котешки храна, Двойни котешки паници с наклон 15 °, Издигнати котешки паници, Купа за хранене на домашни любимци за малки ко?

Котешки паници MILIFUN, Издигнати купички за котешки храна, Двойни котешки паници с наклон 15 °, Издигнати котешки паници,

Buyers rating:
BGN 5.48

Налично

Размер на продукта : 105 инча * 2,75 инча.Диаметър на чашата : 5,1 инча.Тегло : 8,96 унция. Конструкция с наклон 15 ° - Предпазва от повръщане.Малък и Симпатичен.Двойна купа за котки свалящ се и моющаяся.Материал на най-високо качество. 【Двойни котешки паници с наклон 15 инча 】 Двойна котешка купа с наклон позволява също така лесно да споделят храната на порции. наклони от 15 ° намалява напрежението наклоняющихся тел Купички за храна за котки защитават шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец и предотвратяване на повръщане. Те са подходящи за различни котки. 【? Двойна купа за храна и малко вода 】Издигнати двойни котешки паници му помагат да яде и да пие.От две ястия с храна за котки, могат да бъдат хранени два различни храни едновременно - суха храна или мокра храна или малко вода. 【? Лесно става и за почистване】Купички за котешки храна и перфектен размер, можете лесно да извадите една купа за котешки храна, всичко, което трябва да направите, това завъртете и издърпайте.Връзката между мисками за котки и основата също е много дълготраен, лесно се конфигурира за употреба, две чаши за котки леко наклонена за по-лесен достъп, лесен за почистване. 【?Малка котешка купа за коте или малко куче】 Добре котешка купа за котенца, малка възрастната котка или играчка чихуахуа, малки кученца, дребни животни - кученце.Това улеснява му хранене.Това може да бъде изискана за опаковане на подаръци за вашия приятел. 【? Следпродажбено обслужване чинии и мисок за котешки храна】 Купата на повишен капацитет за котки изработени от качествени материали PC & PP с гаранция на стоките 90 дни, при откриване на някакви повреди, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим навреме!. 【Двойни котешки паници с наклон 15 инча 】 Двойна котешка купа с наклон позволява също така лесно да споделят храната на порции. наклони от 15 ° намалява напрежението наклоняющихся тел Купички за храна за котки защитават шиен отдел на гръбначния стълб домашен любимец и предотвратяване на повръщане.

Подробности

Подобни продукти в категория