• Новинка
Капачката на контакта за защита от детей24 бр, Капачки на контакти, Мъничета за електрически контакти, Защита със Скрита прибиращ се дръжка, Сигурността на децата, з?

Капачката на контакта за защита от детей24 бр, Капачки на контакти, Мъничета за електрически контакти, Защита със Скрита

Buyers rating:
BGN 4.98

Налично

【Надежден материал】 Капачката на контакта, изработен от екологично чист материал ABS с добри электроизоляционными свойства, безопасно и огнестойкогоТези издръжливи материали износостойки, издържливи, подходящи за повторна употреба и тяхното не е лесно да боли.Защитава вашите деца и домашни любимци опасност от токов удар. 【Лесна инсталация】 За да инсталирате мъничета за контакт не се изискват никакви инструменти. просто да поставите защитна капачка в неизползваната контакта и защитно покритие здраво да стъпим на контакта.Бъдете сигурни, че дори и най-любопитно дете не може да махнете капака с на децата си гнездо. 【Скрита Прибиращ се дръжка】Комбинация скрита прибиращи се дръжки и разтегателен кнопочной бутони с двойна конструкция проекти за безопасност позволява на възрастен лесно да дръпнете капака на контакти с помощта на плъзгаща се дръжка, но за децата ще е трудно да я отворят.Нашата капак за контакти защитава децата от опасността от токов удар и в по-голяма степен защитава вашето дете от злополуки, свързани с поражение на електрически ток. 【Family Essential】 Нашите капачки за контакти са перфектни за всички стандартни розеткам с 2 или 3 дупки и шнурам хранене.Ключове, щепсели гарантират, че вашият малък explorer не може да достигне до електрически контакти в дома си.Те са подходящи за употреба в домове, офиси, училища и много други. 【Че получавате】 в опаковката 24 x капачки за контакти, 12 двухконтактных и 12 трехконтактных.Компактен и преносим, той по всяко време осигурява безопасността на детето в дома, в офиса, гаража, ресторант или дом за почивка. капачката на контакта с 2 и 3 шипа за защита от деца, защитно покритие за контакти за защита от деца, електрическа защита със скрита прибиращ се дръжка за дома и училището за малки деца.

Подробности

Подобни продукти в категория

Ясен Звук, Дете, Модерен
  • Новинка
Оценки:

Ясен Звук, Дете, Модерен

ПластмасатаИздърпайте закопчалка.Само ръчно пране.ЗАЩИТЕТЕ СИ БЕБЕ / ДЕТЕ ОТ ШУМ : найдобрите в сектор�

BGN 7.65