• Новинка
ZHJBD Градински декорации, Имитация на Камък, Външни осветителни тела на Слънчеви батерии Водоустойчив Градинска Статуя от Смола за украса, Озеленяване на тревата в ?

ZHJBD Градински декорации, Имитация на Камък, Външни осветителни тела на Слънчеви батерии Водоустойчив Градинска Статуя от

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

1Вътрешен двор или балкон внесете нотка на спокойствие с тези впечатляващи статуи. Размер : A : 16*56* 16 см, B : 18*12* 20 см, C : 18*12* 20 см, D : 15*12* 13 вижте, E : 17*15* 16 см, F : 13* 10* 15 см, G : 25*14* 18 виж 3. Материалът е направен от висококачествени влакна. Елегантна и спокойна нощ на скулптурата носи спокойствието на градината или други свещени места. Традиционни ръчно изработени изделия не могат да бъдат същите красиви като бижута машиностроителна продукция, моля, извинете ни за небрежност продукти са ръчна изработка.Надявам се, ще имате прекрасно преживяване за пазаруване в нашия магазин.Сладък и забавен!Това очарователно декоративно продукт е идеален за показване на ярки растения и цветя.Идеален подарък за себе си или за някой, който обича художествена статуетка.Място : Вътрешния двор на Външния вид : архитектура Моля, обърнете внимание : 1. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. тъй като тези фигури са изработени ръчно, възможни са разлики в цвета и структурата на повърхността.?Срокът за доставка е 10-25 дни?Ако все още не можете да получите поръчката си след изтичането на 30 дни, моля, свържете се с нас.?Ако имате нужда от други стилове, моля, свържете се с мен.? В нашия магазин представя различни стилове и цветове, можете да отидете в магазина ми, за да видите.

Подробности

Подобни продукти в категория