• Новинка
DOITOOL 5 Опаковки Хелоуин Окачен Призрак Хелоуин Висящи Украшения с Духове Хелоуин Призрак Окачен Призрачен Скелет за Декорация за Хелоуин Външни Декорации От вирту?

DOITOOL 5 Опаковки Хелоуин Окачен Призрак Хелоуин Висящи Украшения с Духове Хелоуин Призрак Окачен Призрачен Скелет за Декорация

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

ТЪКАНТА на ДУХА на Хелоуин : - Тъмен цвят, който изглежда ужасно и страшно, прави този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавноПОДПОРИ за фотосесия за Хелоуин : той изглежда ужасно, когато завешивается на врати, прозорци, мека мебел и т., което прави вашия дом или жилище с духове къща е много стар и тайнствен.УКРАСА за Хелоуин : Тъмни цветове, които изглеждат ужасно и страшно, правят този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавно.ПОДПОРИ ЗА АТМОСФЕРА на УЖАС : лесно Можете да го закачите навсякъде, независимо от това, вътре или вън, в къщи или в градината, в задния двор.МАРЛЕВАЯ КЪРПА ЗА ХЕЛОУИН : лесно Можете да го закачите навсякъде, независимо от това, вътре или вън, в къщи или в градината, в задния двор.ТЪКАНТА на ДУХА на Хелоуин : - Тъмен цвят, който изглежда ужасно и страшно, прави този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавно.ПОДПОРИ за фотосесия за Хелоуин : той изглежда ужасно, когато завешивается на врати, прозорци, мека мебел и т., което прави вашия дом или жилище с духове къща е много стар и тайнствен.УКРАСА за Хелоуин : Тъмни цветове, които изглеждат ужасно и страшно, правят този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавно.ПОДПОРИ ЗА АТМОСФЕРА на УЖАС : лесно Можете да го закачите навсякъде, независимо от това, вътре или вън, в къщи или в градината, в задния двор.МАРЛЕВАЯ КЪРПА ЗА ХЕЛОУИН : лесно Можете да го закачите навсякъде, независимо от това, вътре или вън, в къщи или в градината, в задния двор.Пратката включва 5 x марлевая кърпа за Хелоуин Особености -Комбинират с други декорации на тема Хелоуин, виртуален скелет на Хелоуин, паяжини, за да се постигне добър декоративен ефект. - Материал : Пластмаса, плат. - Размер : 380,00 X160,00 X4,00 см / 149,34 X62,88 X1,57 инча. - Можете да отреже нужната дължина, за да скъса с нея или я дам всякаква форма в зависимост от вашите нужди, да отговарят на вашите нужди. - Тъмните цветове, които изглеждат ужасно и страшно, правят този Хелоуин, още по-вълнуващо и забавно. - Лесно можете да го закачите навсякъде, независимо от това, вътре или вън, в къщи или в градината, в задния двор.

Подробности

Подобни продукти в категория

Надуваема Украса Кенгуру
  • Новинка
Оценки:

Надуваема Украса Кенгуру

Надуваем Кенгуру 65 см С нос с австралийски флагСвалящ наметало с австралийски флаг Продава се отделно.

BGN 27.36