• Новинка
Цвете възглавница AZCHEN във формата НА цвете, възглавница за възглавници, Цвете Възглавница за секс, Възглавница за стол, красива Декорация на Помещението, Плюшен Въ?

Цвете възглавница AZCHEN във формата НА цвете, възглавница за възглавници, Цвете Възглавница за секс, Възглавница за стол, красива

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

? Меки и удобни Тези с флорални възглавници са изработени от висококачествен плюшВъзглавницата е изработена от мека материя и е с луксозен външен вид.Изискана плюшен плат с много ярка форма - много хубава възглавница във формата на цвете. ? Тези декоративни възглавници за пода с цветя модел ще добави нотка на декоративен стил във всяка спалня.Идеалното бижу за вашата спалня, хол, кучешки легла, офис и кабинет.Многофункционален, може да се използва като килим, на килима на пода, възглавници за седалката възглавнички. ? Тези забавни висококачествени декоративни възглавници са пълни с висококачествена полипропиленовым памук, те са плътни, еластични и не се деформира. по-меки и удобни за използване. ? Имаме цветни подложки три различни размери.На разположение три размера : малка по размер (11,8 инча в диаметър), среден размер (17,7 см в диаметър) и голям размер (23,6 инча в диаметър).Различни размери, за да отговарят на различни нужди и повишаване на практичност. ? Интересни подаръци, Ако търсите вдъхновение, което да купя подарък, това е отличен подарък за себе си, роднини и приятели.Тази възглавница - цвете възглавница, на която всеки може да се наслади по време на този фестивал.

Подробности

Подобни продукти в категория