• Новинка
59 X 78 Начална плат за Тафтинга Килим, плат за Тафтинга с Маркирани линии за разфасовка и линии, Ворсовый пистолет за Тафтинга Килим, Игла за перфорация на Направи си ?

59 X 78 Начална плат за Тафтинга Килим, плат за Тафтинга с Маркирани линии за разфасовка и линии, Ворсовый пистолет за Тафтинга

Buyers rating:
BGN 13.49

Налично

【В търговската мрежа】 Основна тъкан за тафтинга лека и мека, но по-здрав от монашеската плат, чул или памучен плат, и е промишлен стандарт за използване с тафтинговым пистолет 【Маркирани линии】 маркирани с Жълти линии, тъкани навсякъде, допринасят за симетрия и маркиране по време на работа. 【Дълготрайност на материала】35% памук и 65% полиестер. плътност на 26 х 26 шева на квадратен инч.Двойна патици и двойна рамка, размер, 59 "X 78".Идеален за тафтингового пистолет и гигантски перфорационных игли. 【Разнообразни области на приложение】Основна тъкан за тафтинга подходящ за използване с тафтинговым пистолет, перфорационной игла, тафтинговой машина, тафтинговым изкуството, като пробиване на килими, на машинна бродерия и ръкоделието ръчно изработени. 【Идеални подаръци】 Начална плат за тафтинга - идеален подарък за семейството, приятелите и начинаещи, които обичат сами да се отдадете на тафтингом и ръкоделието.Като индустриален стандарт за използване с тафтинговыми играчки, тази тъкан търговско качество лека и мека, но по-здрав от монашеската плат, чул или лен.Нанася по цялата повърхност на размеченные линия помогне да се гарантира, маркиране и симетрията по време на работа.

Подробности

Подобни продукти в категория