• Новинка
Временно Восък за Боядисване на Коса 4,23 мл-Крем За Миг Прически, Червило, за Коса, Восък за прическа за парти, Cosplay, Лесно Почистване (черен)

Временно Восък за Боядисване на Коса 4,23 мл-Крем За Миг Прически, Червило, за Коса, Восък за прическа за парти, Cosplay, Лесно

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

100% НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ : Произведени от билкови екстракти, не дразни кожата на главата, които са безвредни за околната среда и не вредят на вашето здравеОЧЕРТАВАНЕ и ОЦВЕТЯВАНЕ едновременно : Лесен за използване восък за полагане на водна основа, които да придават форма при боядисване на коса в черен цвят.НЕЗАБАВНО ОЦВЕТЯВАНЕ на КОСАТА : добро решение, като например боядисване на коса в различни цветове.Лесно е да се боядиса, лесен за почистване, устойчив, не вреди на косата, не е лепкава.ОСВЕЖАВАЩ АРОМАТ УНИСЕКС : Този черен восък за коса притежава свеж аромат, който е подходящ мъж или жена, и не ще доминират през целия ден.Направи си САМ своята прическа : Ти можеш всеки ден, се радват на новия дизайн на коса у дома, вместо на солона.Восък за бързо боядисване на коса, крем за временна прически, восък за временно боядисване на коса. Идеален за Хелоуин, cosplay, парти, коледен подарък. Се насладите на всекидневния живот на вашата уникална прическа у дома, а не да ходи в салон. Да бъде уникален и стилен, но е приемливо за всички, само за няколко минути!.Notis : този път нашата опаковката е била променена.В някои опаковката е посочен цвят на косата, както е показано на следващата фигура.Някои опаковки все още са същите като в основната картинката.Не се притеснявайте за фальшивом продукт.Това просто не е същата опаковка, всичко е същата, както и преди на нашите стока с основната картина.Следващия път ще заменим оригиналната опаковка същото, както на основната картинката.Опаковка : 1 * Временен оранжево восък за коса в стъклен буркан (4,23 унция). Предпазни мерки : 1. Избягвайте попадане в очите. Само за външно приложение. Ако нанесете върху косата твърде много и те ще станат трудни, всичко, което ви трябва, е да се добави малко вода и да се измие излишни.

Подробности

Подобни продукти в категория