• Новинка
LZKW Обръч за Бродерия на кръстат бод, Кръг за Бродерия на кръстат бод Регулируема Обръч за Бродерия на кръстат бод Пръстен за Бродерия за Шиене на Бродерия за Изкуст?

LZKW Обръч за Бродерия на кръстат бод, Кръг за Бродерия на кръстат бод Регулируема Обръч за Бродерия на кръстат бод Пръстен за

Buyers rating:
BGN 49.41

Налично

Благодарение на професионалния дизайн и разумна структура пръстен, просто за използване и експлоатацияМоже да ви помогне по-лесно да завърши вышивальную работа, много подходящ за бродиране, шиене и ръчно изработени.Продуктът е идеален за любителите на бродиране, подходящ за деца и начинаещи, лесен за научаване.С помощта на регулировочного винт кръг за бродиране бода може да се проточи най-малко нужда, че материята е гъста.Изработени от висококачествена пластмаса, обръч е различна здравина и трайност, създавайки имате най-приятни усещания.Благодарение на професионалния дизайн и разумна структура пръстен, просто за използване и експлоатация.Може да ви помогне по-лесно да завърши вышивальную работа, много подходящ за бродиране, шиене и ръчно изработени.Продуктът е идеален за любителите на бродиране, подходящ за деца и начинаещи, лесен за научаване.С помощта на регулировочного винт кръг за бродиране бода може да се проточи най-малко нужда, че материята е гъста.Изработени от висококачествена пластмаса, обръч е различна здравина и трайност, създавайки имате най-приятни усещания. С помощта на регулировочного винт кръг за бродиране бода може да се проточи най-малко нужда, че материята е гъста. Продуктът е идеален за любителите на бродиране, подходящ за деца и начинаещи, лесно се усвоява. Обръч е направен от висококачествена пластмаса, той е силен и издръжлив, което ви дава усещане за гладкост. Благодарение на професионалния дизайн и разумна структура пръстен лесно за използване. Може да ви помогне по-лесно да завърши бродерия, много подходящ за шиене, шиене и ръчно изработени.Как да използвате : 1. Първо, вътрешна и външна рамка кръг за бродиране. Леко разхлабете регулировочный винт. Сложете в рамка с лицето надолу на една плоска маса. Поставете вышитую страна бродирани тъкани на външната рамка кръг за бродиране. Натиснете върху вътрешната рамка е малко по-силен и леко натиснете вышитую тъкан във външната рамка (предната част на вътрешната рамка, обърната надолу).

Подробности

Item Type:
Stitch Embroidery Circle
Product Specifications:
One Piece
Product Material:
Plastic
Product Use:
Household, Stitch, Etc.
Scope Of Application:
Most People Of The Right Age
Package List:
1 xCross Stitch Embroidery Circle :

Подобни продукти в категория