• Новинка
Подаръци за мама, Декоративна Бельо Калъфка за възглавница, Подаръци за Деня на Майката за рожден Ден на майка от Дъщеря си и Сина си, Калъфка за дивана размер 18x18 ин?

Подаръци за мама, Декоративна Бельо Калъфка за възглавница, Подаръци за Деня на Майката за рожден Ден на майка от Дъщеря си

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

Лен Съдържание на пакета : Една калъфка за възглавница с размери 18 х 18 инча.Дизайн : много ми е създадена от това, което съм научил от вас.Може би аз съм надраснал твоите колене, но знам, че никога не перерасту място в сърцето си.Няма значение колко далеч ще стигна в живота, аз винаги ще бъда твоето малко момче.Благодаря ви за любовта и подкрепата.Аз те обичам винаги и завинаги.Висококачествен материал : Тази калъфка е изработена от чист естествен лен, висококачествен лен материал има естествени свойства на отвеждане на топлина и влага, без мирис. Цип : невидима светкавица, пришитая по ръба на за елегантен вид.Работи безотказно.Гаранция за удовлетвореност – Ние се стремим да ви предоставим най-високо качество продукти за домашно използване.Ако не сте доволни от покупката си, ние предлагаме безплатно възстановяване в рамките на 30 дни. За нас Нашата персонализирана калъфка за възглавница е идеална за домашен интериор възглавници във всекидневната, за да освежите атмосферата или да направите най-добрият подарък за приятели. Благодарение на използването на екологично чисти и висококачествени бельо плат, бельо плат е екологично чиста, тя затопля през зимата, а през лятото изолира и охлажда, отпуска врата и раменете, ще ви помогне да си починете добре при гледане на телевизия или четене. Основни характеристики Притежава лек масажен ефект се дължи на миниатюрни разкъсвания, характерни за плащаницата. Сравнително грапава повърхност тъкан, стимулира кръвообращението и насърчава релаксация.Лен - дишаща материя, согревающая през зимата и изолирующая и хладно през лятото.Дарява с нищо несравнимо усещане за лукс и качество на отдих, когато кожата се докосва до калъфка. Технически характеристики Материал : 100% лен Размер : 45*45 см./18*18 инча Цвят : както е показано на снимката Закопчалката : Невидима светкавица Принт : само от едната страна 4. В комплекта е включена само една калъфка за възглавница (в комплекта не са включени втулки за възглавници е) 5.

Подробности

Подобни продукти в категория