• Новинка
За Вельветовых Котки, Кученца Квадратна Легло мека мебел Възглавница, Мека Согревающая Моющаяся Пещера за Домашни Любимци в Целия Сезон

За Вельветовых Котки, Кученца Квадратна Легло мека мебел Възглавница, Мека Согревающая Моющаяся Пещера за Домашни Любимци

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

☺Ортопедична възглавница с ефект на памет от пеноматериала помага да се омекоти точки на натиск, формата на тялото и идеално за домашни любимци с артрит или други заболявания ☺Ультрамягкий плюш, монтиране дизайн и дълбоки стени осигуряват топлина, комфорт и подкрепа. ☺ Тези функции ще помогне за намаляване на тревожността на вашия домашен любимец, да му осигурява безопасно и удобно място за сън. ☺Меки, качествени платове и материали, нетоксични и безопасни за вашите четириноги приятели. ☺Лесен за почистване, помага да се отървете от дома мирис, козина и пърхот.Просто машинно пране със студена вода и сушене в перална машина при ниска температура или на открито. ☺Ортопедична възглавница с ефект на памет от пеноматериала помага да се омекоти точки на натиск, формата на тялото и идеално за домашни любимци с артрит или други заболявания. ☺Ультрамягкий плюш, монтиране дизайн и дълбоки стени осигуряват топлина, комфорт и подкрепа. ☺ Тези функции ще помогне за намаляване на тревожността на вашия домашен любимец, да му осигурява безопасно и удобно място за сън. ☺Меки, качествени платове и материали, нетоксични и безопасни за вашите четириноги приятели. ☺Лесен за почистване, помага да се отървете от дома мирис, козина и пърхот.Просто машинно пране със студена вода и сушене в перална машина при ниска температура или на открито.Квадратна легло за котки и кучета, мека всесезонни согревающая моющаяся вельветовая пяна, удобен, ултра-тънък дизайн, спален подложка за домашни любимци Описание : 100% чисто нов и високо качество Характеристики : Ортопедична възглавница с ефект на памет от пеноматериала помага за намаляване на точките на натиск, оформя тялото и е идеално за домашни любимци с артрит или други заболявания.Ультрамягкий плюш, монтиране дизайн и дълбоки стени осигуряват топлина, комфорт и подкрепа.
Тези функции ще помогне за намаляване на тревожността на вашия домашен любимец, да му осигурява безопасно и удобно място за сън.

Подробности

Type:
Cat Square Bed
Material:
Corduroy
Applications:
Cat Dog Pet Sleeping Nap
Features:
Cat Square Bed, Soft, All Season, Warming, Washable, Comfortable, Simple Design, Sleeping Nap, Pet Accessories
Dimension:
app.46x46x20cm/18.11x18.11x7.87in
Color:
Black+Grey
Quantity:
1 Pc
Note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.:
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you!:
Package includes:
1 Pc x Cat Square Bed :

Подобни продукти в категория

Турникет на Nik B - Бежово - XL
  • Новинка
Оценки:

Турникет на Nik B - Бежово - XL

Нова шлейка в стил жилетка като "Шлейка В" Диамант модел и плътна схема.Закопчалката на ключалката и свъ�

BGN 18.70