• Новинка
олдман Хелоуин Вещица Украса на Двора Украса Светещи ръка за ръка Украса от Духове къща На Открито Зловеща Украса за Парти в чест на Хелоуин на Двора, на Тревата, Гр?

олдман Хелоуин Вещица Украса на Двора Украса Светещи ръка за ръка Украса от Духове къща На Открито Зловеща Украса за Парти

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

★ Материал на продукта : украса за вещица за Хелоуин, изработени от висококачествена марли, е с ниско тегло, добра пропускливост на въздуха, водоустойчив, антикоррозийную защита, добра стабилност, липсата на статично електричество и може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди ★ Размер на продукта : Този светлинен илюзорен украшение "ръка за ръка" е с обща дължина от 42 инча и дължина полюс 48,8 инча, той здрав и издръжлив. ★ Характеристики на продукта : Това е външно украса за Хелоуин разполага с ключ на главата, което може да излъчва светкавица; общо използване на tarps, дори ако вали дъжд, светлина в главата на вещици няма да угасне, това е украса за Хелоуин. ★ ПРИЛОЖИМИТЕ СЛУЧАИ : Тази надуваема ведьму "ръка за ръка" може да се използва в най-различни места, включително и на веранди, стрехи и балкони.Подходящ за наряжания на рожден ден, на карнавала, KTV, Хелоуин, тайната стая, бар, за да създадете празнична атмосфера. ★ Следпродажбено обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас навреме, ние ще решим проблема и ще ви предоставим услуга за връщане и размяна в рамките на 24 часа. ★ Материал на продукта : украса за вещица за Хелоуин, изработени от висококачествена марли, е с ниско тегло, добра пропускливост на въздуха, водоустойчив, антикоррозийную защита, добра стабилност, липсата на статично електричество и може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди. ★ Размер на продукта : Този светлинен илюзорен украшение "ръка за ръка" е с обща дължина от 42 инча и дължина полюс 48,8 инча, той здрав и издръжлив. ★ Характеристики на продукта : Това е външно украса за Хелоуин разполага с ключ на главата, което може да излъчва светкавица; общо използване на tarps, дори ако вали дъжд, светлина в главата на вещици няма да угасне, това е украса за Хелоуин. ★ ПРИЛОЖИМИТЕ СЛУЧАИ : Тази надуваема ведьму "ръка за ръка" може да се използва в най-различни места, включително и на веранди, стрехи и балкони.

Подробности

Подобни продукти в категория