• Новинка
SOLUSTRE 3 бр. Домашно Осветление за Офиса, USB Ергономичен Компютърен Стенд Магазин Оптични Игри Dpi Черно Сиви Клавишите Безшумни Ученически Мишката Програмируеми Led RGB ?

SOLUSTRE 3 бр. Домашно Осветление за Офиса, USB Ергономичен Компютърен Стенд Магазин Оптични Игри Dpi Черно Сиви Клавишите

Buyers rating:
BGN 16.57

Налично

ПРОГРАМИРУЕМ КАБЕЛЕН - С помощта на 7 програмируеми клавиши натиснете предварително зададени клавиши за изпълнение на макропрограммBREATHING LIGHT GAMING - 7-цветен дизайн дишане light с чувствителна текстура, отличен визуален ефект.ОПЪНАТ ИГРИ - благодарение на повишена здравина и играта микродвижению.Не за това, за да се движат бързо, но и за това точно да натискате.В него се използва специално движение с бяла точка, която е изчислено за продължителна употреба, и усещането за ръцете не е лесно да загубиш.МЕХАНИЧНА КЛАВИАТУРА И Мощна адаптивни макрофункция, поддръжка полноклавишного макропрограммирования.ПОДОБРЕТЕ ИГРАТА-с резолюция от 800 до 4 точки на инч, което е регулирано за различни нужди.Комплектът включва 3 x игрови характеристики -Оборудван семицветной подсветка breathinglight, визуален ефект се подобрява, а околния ефект диамант пукнатини ще ви даде визуален ефект тихи игри - Благодарение на повишена здравина и играта микродвижению.Не за това, за да се движат бързо, но и за това, за да щракнете върху компютър . -Цвят : черен лесен гейм - Мощна адаптивни функцията за макро фотография, поддръжка полноклавишного макропрограммирования, дишаща лесен гейм -Размер : 12,50 X6,40 X4,00 см / 4,91 X2,52 X1 игра на кабелната. - Висока производителност гейм енджин, стимулируемый, може лесно да се адаптира към различни повърхности на материали, по-точно позициониране, лесно се изхвърля електронни рамка. - Широка поставка за краката, стабилна работа и по-устойчив на абразия тел -Материал : UV-боя, метал, матирано тел за КОМПЮТЪР Описание на стоките Игри с подсветка за дишане търсите професионален, но на ниски цени игри с подсветка?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални игри с подсветка трябва да отговарят на вашите нужди.опънат игри Е един от най-добрите варианти за вас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Field & Stream Трофей Бас 3d PC
  • Новинка
Оценки:

Field & Stream Трофей Бас 3d PC

Със съдействието на експертите на списанието Field & Stream създателите на Трофей Бас създадохме прекрасни н�

BGN 1.33
Мега колекция Demon Gate
  • Новинка
Оценки:

Мега колекция Demon Gate

Пригответе се да играят при найсложните действие за Съдбата, която сте виждали някога!Наличието на пове

BGN 18.24
COSMI Акустика 4 за деца (Windows)
  • Новинка
Оценки:

COSMI Акустика 4 за деца (Windows)

Тази пълна интерактивна програма за четене се състои от пет прогресивни модулиИнтересна графика.Ясни у

BGN 21.09
Контролер джойстик PTZOptics PTJOY G4
  • Новинка
Оценки:

Контролер джойстик PTZOptics PTJOY G4

ЗА ВСИЧКИ ПРОИЗВОДСТВЕНИ ИНСТАЛАЦИИ : въвеждане на IPджойстик контролер PTZOptics 4то поколениеСъвместим с п

BGN 3.33
Невероятна машина v.3.0
  • Новинка
Оценки:

Невероятна машина v.3.0

Решете повече от 150 глупави пъзели, а след това измислете свои собствениКолко странна и дива можете да г�

BGN 1.00
Хрониките На Спайдервика
  • Новинка
Оценки:

Хрониките На Спайдервика

Играйте за Джаред, Малъри, Саймън или Тимблтэка, всеки от които има уникални способностиБийте се с тълпи

BGN 2.00