• Новинка
Бутилка Лека форма и Гърди за съхранение Практичен Дизайн за Еднократна употреба за лице Контейнер с постоянна вълна, която Поддържа температурата на млякото, Шаб?

Бутилка Лека форма и Гърди за съхранение Практичен Дизайн за Еднократна употреба за лице Контейнер с постоянна вълна, която Поддържа

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

ГумаКутия за пакети с лед е : подходящ за повечето БЕБЕШКИ БУТИЛКИ - Нашата двустранен контур форма на идеален за шест бебешки бутилки, така че всички бутилки ще се намира в непосредствена близост до пакет с лед и ще остане студено.Чанта-хладилник за носене : Вътрешната част е изработена от высокополимера, безопасно и безвкусна.Пакет с лед за обяд-бокс : Корпус на кутията за лед е изработен от хранителен материал, чист и красив.Практичен контейнер за лед : добър помощник в ежедневието.Охладител за бебешки бутилки : добра херметичност и добра надежност.Пратката включва 2 x кутия за лед, Особености - Материал : гума - Произведен от хранителен материал, безопасно е и е здрава. - Тази здрава, множество опаковка елиминира отпадните продукти. - Добра херметичност и добра надежност. - Размер : около 20,00 X10,00 X4,00 см / 7,86 X3,93 X1,57 инча - Просто ги хвърля във фризера да се замрази и да се използва. - Той има прост дизайн, но е много практичен за употреба. - Цвят : син Описание на продукта Чанта-хладилник за носене, изработен от висококачествен материал за трайни и практично използване. кутия за опаковане на лед, Просто хвърлете ги във фризера да се замрази и да се използва отново. практичен контейнер за лед Този пакет-хладилник запазва майчиното мляко студено, без лед.Пакет с лед за обяд-бокс, И той може да остане по-дълго, отколкото на традиционен лед.

Подробности

Подобни продукти в категория