• Новинка
ZUQIEE Солидна Стомана И 5-C Квадратен Цанга Блок на Струг и на Притежателя на Инструмента Аксесоари За Струг честотен Преобразувател

ZUQIEE Солидна Стомана И 5-C Квадратен Цанга Блок на Струг и на Притежателя на Инструмента Аксесоари За Струг

Buyers rating:
BGN 18.85

Налично

-За бърза настройка на CNC -Може да се използва стои вертикално. -Изработен от закалена инструментална стомана. -Градския дупка позволява обработка на дълги детайли.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Нашата компания ще ви донесе стоки в най-кратки срокове, скорост на логистиката по-висока, отколкото в сайта. -За бърза настройка на CNC. -Може да се използва стои вертикално. -Изработен от закалена инструментална стомана. -Градския дупка позволява обработка на дълги детайли.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.Нашата компания ще ви донесе стоки в най-кратки срокове, скорост на логистиката по-висока, отколкото в сайта.Ние осигуряваме 100% безупречно обслужване на клиенти, моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси, ние обещаваме да ви осигури обслужване на клиентите.Лесна инсталация, съвършенство и удобство за настаняване, никакви промени не се изисква. 100% тествани преди да го изпратите, за да сте сигурни в съвършенство продукт, произведен от неръждаема стомана, трайни и трайни.Описание : държачът за струг с квадратна цангой от плътна стомана 5 Спецификация : Материал : масивна стомана Цвят : сребристо и черно Размер : около 43x43x69 мм държачът за струг с квадратна цангой от плътна стомана 5 С Характеристики : -За бърза настройка на CNC-Може да се използва вертикално -Изработен от закалена инструментална стомана-Градския дупка позволява да се обработват дълги детайли Приложение : За бързи настройки на смилане станове, стругове станове, машини станове и сверлильных станове В комплекта са включени : 1 квадратен цанга блок 5, приятно на допир, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване.

Подробности

Material:
Hard Steel
Color:
Silver & Black
Size:
About 43x43x69mm
Hard Steel 5-C Square Collet Block Lathe Tool Holder:
Features:
-For fast set-ups on CNC machines:
-Can be used standing upright:
-Made of tool steel hardened:
-Through hole allows for long parts to be machined:
Application:
For fast set-ups on milling machines, lathes, surface grinders & drill presses:
Package Included:
1 x 5-C Square collet block:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

Подобни продукти в категория