• Новинка
Аксесоари за абитуриентски партита - Набор от съдове за еднократна употреба клас 2023 от черното злато, състоящ Выпускную обеденную чиния, Салфетка, Банер за Бала на ?

Аксесоари за абитуриентски партита - Набор от съдове за еднократна употреба клас 2023 от черното злато, състоящ Выпускную обеденную

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

? аксесоари за абитуриентски партита 2023 г : еднократна набор от съдове за бала, с капацитет за 20 гости, включва : 20 × Выпускная с чиния (9 инча), 20 × выпускная панел 2023 г. (7 инча), 20 × Хартиена чаша (90 мл), 20 × Нож и вилица, 40 × выпускная салфетка (6,5 × 6,5 инча), 1 × Поздравительный банер с пускането (5,51 × 7,08 инча), 1 × выпускная покривка 2023 г. (86,61 × 51,18 инча) - това е достатъчно за вашия абитуриентски партита през 2023 година. ? Висококачествени прибори за бала : Всички изделия на нашия тематичен костюм за бала 2023 г. са изработени от висококачествени материали, които лесно се повреждат и имат по-ярък цвят.Те са добре отпечатани и са трайни.Малко проста и уникална украса може да се направи така, че вашият бала нощ привлече вниманието на всички гости / приятелите. ? Клас оформяне на бала 2023 г. : Дизайн златни и черни елементи в дизайна на бала 2023 година ще даде своя банкету и парти е много формална и уникална атмосфера, както выпускная шапчица, фойерверки, писма и други модели да се засили атмосферата на бала, което принуждава завършилите се чувстват щастливи по повод дипломирането!. ? Насладете се на страна и спестете време : Тази използвана посуда за бала ще ви помогне лесно украса на парти и да се намали времето за почистване за да можете да прекарате време със своите приятели и семейството си. ?Перфектна декорация за абитуриентски бал : комплект съдове за бала 2023 г. широко се използва в тематични събития по повод бала, като поздравителна парти, абитуриентски вечер, маса за хранене, церемония по връчване на дипломи на бала нощ в колежа бала в гимназията на бала нощ през 2023 г. Използването на тази подарък опаковки от черното злато за бала ще направи вашето парти привлекателна и незабравима!.Украсете своя абитуриентски вечер в колеж или гимназия с посуда и рекламни банери, за да го направи по-уникална и красива.Благодарение на нашите изискан принадлежностям за партита им е лесно да се управлява и да се подготвят за най-добра бала парти.

Подробности

Подобни продукти в категория