• Новинка
Akuihizo 8 бр., Щипки за коса за момичета с Мече, Прекрасната Фиби За Коса За Момичета, Щипки за Коса с Мечка, Мультяшные Щипки за Деца, Вечерни Шапки за Тийнейджъри, Женск?

Akuihizo 8 бр., Щипки за коса за момичета с Мече, Прекрасната Фиби За Коса За Момичета, Щипки за Коса с Мечка, Мультяшные

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Високо качество на фиба за косаИзработен от трико и метален материал, високо качество, която е различна трайност.Фиби за коса-ръчна изработка.Лесно и се фиксира здраво върху косата, осигурявайки дълго време на употреба.Идеален за любителите на мечки.Приказно фиби за коса с медвежонком, много атрактивни и красиви.Размер - Спецификация на изделието : 3,8 см. * 5,5 см/1,49 инча * 2,16 инча.Парцел - Вие получавате 10 бр. щипки за коса с динозавром.Високо качество на фиба за коса.Изработен от трико и метален материал, високо качество, която е различна трайност.Фиби за коса-ръчна изработка.Лесно и се фиксира здраво върху косата, осигурявайки дълго време на употреба.Идеален за любителите на мечки.Приказно фиби за коса с медвежонком, много атрактивни и красиви.Размер - Спецификация на изделието : 3,8 см. * 5,5 см/1,49 инча * 2,16 инча.Парцел - Вие получавате 10 бр. щипки за коса с динозавром.Интересен начин сложете на косата си.Тези красиви цветни възли фиби за коса подходящ за всеки повод, те отделят вашето малко момиченце всеки ден.Осигуряване на достатъчно количество и различни цветове, за да отговарят на вашите ежедневни нужди и замяна.Чудесен подарък : Тези красиви и уникални възли щипки за коса - идеален подарък за момичета-деца, бебета и тинейджъри, това им харесва, можете също да изберете няколко в тон ежедневни дрехи, тези красиви фиби за коса са идеални за снимки.

Подробности

3.8cm*5.5cm/1.49inch*2.16inch. :

Подобни продукти в категория

K I. C. O. N. POWER PEPTIDES 3,1 грама
  • Новинка
Оценки:

K I. C. O. N. POWER PEPTIDES 3,1 грама

Мощен незаличими средство за възстановяване на сила, гъвкавост, състоянието и блясък на косатаИзмийте �

BGN 1.00