• Новинка
Палитра Коректори 6 Цвята, Корректирующий Цвят Крем, Контурный Коректор, Палитра Грим за Зряла кожа, Коректор Под Очите, Покриващи Следи От Акне, Петна, Тъмни Кръгов?

Палитра Коректори 6 Цвята, Корректирующий Цвят Крем, Контурный Коректор, Палитра Грим за Зряла кожа, Коректор Под Очите, Покриващи

Buyers rating:
BGN 3.19

Налично

【6-цветен крем консилерная контур палитра】Контур палитрата съдържа 6 цвята, оформяне на консилера, от светло до неутрален, помага да се скрият недостатъците, скрива фини линии още, идеално прикриват недостатъците по лицето, полагане на основите за вашия грим Идеална основа 【Издръжлив и Водоустойчив】Устойчива формула консилера contour palette гарантира, че ще можете да се осигури пълно водостойкое покритие в продължение на 8 часа при висока температура и влажност на околната среда, което прави вашия грим красива и осигуряват комфортно използване. 【Коректор и осветляющий】 Палитра консилеров за грим може да се изравни цвета на кожата, добре прикриване на тъмни кръгове, торбички под очите, следи от акне и контура на лицето, изсветлява цвета на кожата, много послушен, за да получите грим, подходящи за вашия тонус на кожата. 【Идеален подарък】Опаковка палитра от пастелни консилеров contour palette изысканна и стильна, и това е вашият първи избор за подарък.Идеален за лична употреба или като идеален подарък за вашата майка, съпруга, приятелка рожден Ден, Ден на майката, Ден на благодарността. 【Сервизно обслужване】 Ако имате някакви въпроси относно палитра контури кремове-консилеров, можете да се свържете с нас по всяко време и на всяко място, и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Подробности

Подобни продукти в категория