• Новинка
Средство за грижа за ноктите ZITIANY, ремонт на ноктите на краката, грижа за ноктите, за възстановяване на ноктите, Подхранва, допринася за по-здравословен външен вид н?

Средство за грижа за ноктите ZITIANY, ремонт на ноктите на краката, грижа за ноктите, за възстановяване на ноктите, Подхранва,

Buyers rating:
BGN 3.75

Налично

【Ефективен】 - Бърз и видим напредък може да бъде постигнато в рамките на 4 седмициТова може не само за укрепване на чупливи нокти, но и допринася за по-здравословен външен вид на ноктите.подобряване на външния вид на ноктите.Грижа за ноктите, е същата, както за кожата, включително и стареене на ноктите, промяна на цвета и повредени нокти. 【Лесна употреба】 - Измийте засегнатата област с вода и сапун и подсушете добре на него.Нанасяйте малко количество върху засегнатата област, два пъти на ден (сутрин и вечер) или според указанията на вашия лекар.Не трябва да се използват емайлирани или акрил. 【Естествена съставка】- Произведен от натурални съставки, които могат да намалят инфекция, проникваща в кожата, восстанавливая обезцветени и повредени нокти, едновременно успокоява и начин. 【Безопасно и внимателно】- Естествена грижа за ноктите на краката си позволява ефективно да се бори с обесцвеченными и повредени нокти, без никакъв дискомфорт или болка, тъй като формулата е внимателно се отнася до ноктите и кожата. 【Гаранция за качество на продуктите】 - Ние се стремим да създадем за вас висококачествени продукти и услуги.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.ZITIANY ще ви предостави услуги и помощ в рамките на 24 часа. ? Добре дошли в магазин "ZITIANY" ━(*∀*)ノ! ? ? На избор ви очакват разнообразни козметични средства, салони за красота, фризьорски услуги, маникюр и средства за лична хигиена! ! ! ?Ако се интересувате, можете да кликнете, за да влезете в нашия магазин, да видите, по-качествени и евтини стоки, които ви очакват! ! !Технически характеристики на : ✨ Размер : 10 мл ✨ Приложимо възраст : за всички ✨ на Помещение включва : 1x течност за грижа за ноктите.

Подробности

Подобни продукти в категория