• Новинка
Определяне на Corki Varia за Garmin, съвместимост с радар Varia Rtl510, закрепване за задния подседельного на сондата и седла Varia.

Определяне на Corki Varia за Garmin, съвместимост с радар Varia Rtl510, закрепване за задния подседельного на

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Закрепва под седлото, за да велосипеди изглеждаше перфектноСъвместим с Garmin Varia Rtl510 TL300 и заден фенер Garmin Varia с радара за обратно виждане.Ъгъл на наклон може да се регулира.Положението на главата нагоре осигурява по-голяма безопасност.Бързо и лесно за инсталиране, монтиране на мотора си.Материал : high-performance алуминиева сплав, изработен на машината с ЦПУ, лек.Задайте задна светлина garmin varia radar на кормило на седлото с помощта на закрепване Corki varia!Е съвместим със следните устройства : Garmin Varia RTL510, Garmin Varia TL300, Garmin Varia Rearview, лек, здрав и аэродинамичный, с тегло общо 8 грама (адаптер Varia), 37 грама (определяне на Varia). ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЯ Ние знаем, че нашите продукти с най-високо качество и продължават ви цял живот, ето защо ние предлагаме доживотна гаранция, за да може да извършва покупки с увереност!Какво чакате?Добавете го в количката и купете СЕГА!.

Подробности

Подобни продукти в категория

Сензор стъпка Shinwa Sokutei B-2 73795 мм
  • Новинка
Оценки:

Сензор стъпка Shinwa Sokutei B-2 73795 мм

Цвят : СребристРазмер на продукта (В х Ш х д) : приблизително 2,7 х 0,7 х 0,6 инча (6,8 х 1,8 х 1,4 см); Размер на опако�

BGN 12.85