• Новинка
Перука със затварянето на Дантела KAFEIER 6x6 Hd 150% Плътност Обемна Вълна Перука Свободна Част от Свободна Дълбока Част С Детски коса Бразилски Непреработени Косата Ест?

Перука със затварянето на Дантела KAFEIER 6x6 Hd 150% Плътност Обемна Вълна Перука Свободна Част от Свободна Дълбока Част

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

1 Перуки от човешка коса 6x6 Материал : 100 човешка коса, натурален цвят Може да се боядисва, не добри.когато, не спутывается, мека и гъста, пълна, без мирис, влажни и къдрави. Дизайн на обемни вълни перука с цип 6x6 : 4 гребени за фиксиран перука, два регулировочных на колана може да се побере под различни размери на главата, така че малка глава лесно за носене.Красива и добра конструкция за продължителна употреба.Дантела за перука с цип 6x6; Плътност 150 с детски коса, дълбока част на 6x6 изглежда естествено, предварително выщипанная, средно кафяво цвят Може да бъде отбелен В съответствие с цвета на лицето, швейцарско дантела на супер меко, отговаря на цвета на лицето. Шапка за перука с масова вълна на 6x6 : Средният размер на 22,5 инча, може да се регулира шапка за перука; Свободна част, можете да го промените за всяка част за вашата красота. Рум-перука с цип 6x6 : Доставка в същия ден, на следващия ден, и на втория ден за Prime, без причина за връщане или промени.Детски косата Наоколо.Избелени спирали.Предварително выщипанный косата е естествен. Лейси закопчалката 6x6. свободната част на дълбочина 6 см.Ръчно завязала Кружевную линия Отпред.Надеждна засаждане благодарение на расческам и регулируем язычкам велкро.Редовно миене на косата.Внимателно распутайте коса, преди миене.Не търкайте и не перекручивайте му.Добавете мек шампоан в хладка вода и се разклаща на косата до пълно прочистване.Изплакнете обилно.Леко срешете косата си с помощта на гребен с широки зъби или с пръсти.Нанесете на излишната вода кърпа и оставете косата да изсъхне по естествен път.Не се излагайте на слънце.KAFEIER HAIR - Марка, достоен за доверие в Съединените Щати, е най-добрият избор, за да стане по-очарователна.Защо да изберете KAFEIER HAIR?. (1) имаме повече от 15 години 100% опит в завод за производство на човешки косъм, изискана технология, отлично качество, интимни услуги. (2) Ние ще използваме чисти коси, реже директно с главата на младо момиче, вместо да събира от пода. много чисти, естествени, меки, машинно двойна сила. (3) Цялата ципа в една посока, плътен и аккуратная, естествена и здрава, без entanglements, без shedding.no мирише, може да се боядисва и рестайлингован себе си. (4) Всички косата е 100% се състоят от човешки косъм, без примеси на синтетични и животински косъм, който е много подходящ за продължителна употреба.

Подробности

Подобни продукти в категория

Текстуризатор Duke Waves and Fades
  • Новинка
Оценки:

Текстуризатор Duke Waves and Fades

Много лек и лесен за използванеЛеко и лесно изглажда вашия естествен къдря.За всички типове коса.Без пр�

BGN 2.67