• Новинка
Офис стол VICTONE Домашен Офис маса, Мрежест стол със средна облегалка, Ергономична Въртяща се Маса с Лумбална опора, Компютърен стол (черен)

Офис стол VICTONE Домашен Офис маса, Мрежест стол със средна облегалка, Ергономична Въртяща се Маса с Лумбална опора, Компютърен

Buyers rating:
BGN 29.33

Налично

Стръмен наклон, с акцентФиксатор за интензивна работа. Дръжката за фиксиране на наклона и регулиране на височината.Дръжка за регулиране на напрежение наклон.Максимална товароподемност до 250 килограма.Минава сертифицирана от SGS, BIFMA.Окото добро качество.Може да се използва в продължение на часове. Отточна тръба на шарнирна връзка клип на 360 градуса. Гладко плъзгане тихо като мишка.S-образна извивка на гърба за удобство.Подлакътник и опора за гърба, за безболезненности. [Голям дышащее седалка] : Изработено от висококачествена сгъсти гъба и дишаща вкара тъкан премиум клас, която осигурява комфорт на вашите бедрата и краката. [Ергономичен дизайн на облегалката] : Офис сетчатое работно стол Victone облегает гърба си, осигурявайки по-удобна седалка, която помага да се изравнят на гръбначния стълб и за намаляване на напрежението и мускулната умора от работа. [Използването на различни сцени] : Добър избор за инсталиране на този офис стол в офиса, у дома, стая за отдих и така нататък.Свободно се движи на колела, подходящи за вашите нужди. [Здрава конструкция на колела] : Тези полиуретан безшумни колела осигуряват по-голяма мобилност, са подходящи за твърди подови настилки, мокети и други настилки, при това те бесшумны при завой и се движите, не надраскване на повърхността на пода. [Следпродажбено обслужване] : Ако имате някакви други проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас, благодаря ви.

Подробности

Подобни продукти в категория

Канапе-шезлонг Jaxx Balshan, цвят camel
  • Новинка
Оценки:

Канапе-шезлонг Jaxx Balshan, цвят camel

АДАПТИВНИ ШЕЗЛОНГ И МЯСТО за СПАНЕ – пет модулни елементи могат да бъдат скомпонованы под формата на ту

BGN 509.43