• Новинка
Комплект аксесоари за декорация за абитуриентски бал, 2023, червен, Черен, бял - 227 БР., Набор от съдове за еднократна употреба поздрави завършилите 2023 г. (на 24 порции) и ?

Комплект аксесоари за декорация за абитуриентски бал, 2023, червен, Черен, бял - 227 БР., Набор от съдове за еднократна употреба

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

?Аксесоари за бала Полагане 24 : 227 БР комплект съдове за готвене клас 2023 "Поздравительный град" включва 24 бр 9-инчови места за хранене и чинии клас 2023 "поздравительный градушка", 24 броя 7-инчови десертни чинии клас 2023, 24 бр салфетки 6,6 инча, 24 бр хартиени чаши по 9 грама, 24 комплекта червени пластмасови ножове + лъжици + вилици, 1 парче червено-черно-бяла пластмасова покривка с размери 54 x 108 см, 1 бр банер с размери 72 х 43 инча, 20 бр 12-инчови червени балони, 20 бр 12-цолови черни балони, 10 бр 12-цолови бели балони, 5 бр 12-инчов червено-черни конфети балон, 16-подножието лента за арх балон, точков лепило. ? Екологично чист и хранително-вкусовата материал : на прага на колежа набор от съдове за готвене, изработени от висококачествена плътна хартия и рециклиране, не вредят на околната среда. 100% храна, нетоксичен, екологичен, издръжлив.Меки Салфетки и абсорбиращи влагата.Тези чаши са изработени от висококачествено утолщенного найлонов плик материал, выпускная покривка и фон, изработени от плътна пластмаса и матерчатой тъкан, те имат такива доходи, като водоустойчивост, лекота на изсушаване, грязеустойчивость и дълголетие, са безопасни за употреба и може да се използва многократно. ?Комплект за еднократна употреба бала хартия съдове : Тези за еднократна употреба хартиени прибори за хранене са отлични за съживяване на партита, на закрито или семейна вечеря.Тъй като, за да проверите за парти на футболния тема за еднократна употреба, дори не е нужно да се притеснявате за прибиране на реколтата след като сте готови.Просто сгънете покривката, прибори за хранене и изхвърли ги в кофата за боклук. ? Лекотата на монтажа : Лента за арка от балони, точков лепило, инструмент за обвързване ще ви помогнат бързо да се обвърже балон заедно, че е лесно да се превърне в арка от балони, освободи ръцете си.Използването на лепило за балони позволява лесно да се запълни разликата между топки топки на по-малък размер.

Подробности

Подобни продукти в категория