• Новинка
INNOLITES Набор от Кристални Дървета с 7 Чакри и Статуи на Буда, Декор за Медитация, Йога, Статуетки на Паричния Дърво и Буда за Дома, Хол, Офис Етажерки, Украса на Богатст?

INNOLITES Набор от Кристални Дървета с 7 Чакри и Статуи на Буда, Декор за Медитация, Йога, Статуетки на Паричния Дърво

Buyers rating:
BGN 6.92

Налично

?ИЗЯЩНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ на ИЗКУСТВОТО : Това изискано произведение на изкуството представлява комбинация от кристално дърво с 7 чакри, златен поднос от неръждаема стомана и златния Буда ШакямуниПари дърво, изработени ръчно от майстори.листа и клони се регулират, и можете да им даде някаква форма, каква желание.Сложете го при себе си, в хола или на работния плот.Това ще ви помогне за привличане на богатство и просперитет, успех и всичко добро. ?СТАТУЯ на БУДА от КРИСТАЛНО ДЪРВО : Дзен-декоративни статуи на Буда с Размери : 3x2x4,3 (Lxwxh), заседнал в медитативна поза.Изработен от висококачествен пясъчник и полимерни материали, предлага ръчно от майстори.Фигурки може да поставите във вашия дом, офис, на масата за вечеря, в стаята за медитация, молитва стая, в свещената стая, стая за йога, на бюрото, това ще създаде релаксираща и предлагат успокояваща атмосфера. ?КРИСТАЛНОТО ДЪРВО от 7 ЧАКРИ : 7 чакрите - това са енергийни центрове на нашето тяло.Небалансирано енергийно поле може да доведе до запушване на притока на енергия.Ние коригира правилно, и медитация - най-добрият начин да се регулира.7 чакри - това е долната чакра, пъпна чакра, коремна чакра, сърдечната чакра, горловая чакра, бровная чакра и корона чакра.Така че можете да отговарят на различни чакрам в зависимост от цвета на кристала. ?ЧУДЕСЕН ПОДАРЪК : Пари дърво може да ви донесе късмет и богатство, а също и за засилване на силата на самия човек или на околната среда.Независимо дали е за подарък за рожден ден, Свети Валентин, Ден на майката, нов дом, Коледа или годишнина - това е идеалният подарък за вашето семейство, приятели и колеги.Това е абсолютно красив и смислен подарък за всеки мъж. ?Забележка : Вие ще получите сгънати клони от опаковки.Уникално, но подобно дърво ще бъде ваш.Тъй като декор на "дойна крава" е изработена от естествен камък, цветове и форми варират и могат да се различават леко от представените на снимките.За вашите покупки са били безгрижни.

Подробности

Подобни продукти в категория

3дрозный Градински флаг, Бял
  • Новинка
Оценки:

3дрозный Градински флаг, Бял

Размери (в инчове) : 8 x 8 W x 0,5 D Paste от лъскава керамични плочки с размери 6 x 6 инча.Keyhole в задната част на рамк

BGN 1.67