• Новинка
Омбре Маркирайте правене на обемна Вълна от Човешка Коса, Перуки-Превръзка на главата, Перуки за черни жени, 9A, Бразилски Перуки От Естествена Коса, Бесклеевые, Без ?

Омбре Маркирайте правене на обемна Вълна от Човешка Коса, Перуки-Превръзка на главата, Перуки за черни жени, 9A, Бразилски Перуки

Buyers rating:
BGN 22.82

Налично

【Перуки на главата】 : Перуки на главата си спестяват време и пари, фризьор не трябва!Не изисква лепило или гел, лесно се побира, отнема само 2 минути!!!Можете да направите всички стилове, той е подходящ за носене при всякакви случаи за жени от всички възрасти 【Качество на косата】 : 9 A бразилски естествена коса, меки перуки, изработени от 100% човешка коса за черни жени.Гъста коса, Не спутываются, Не падат, без Странен мирис, Чисти и еластични, можете да ги изправяне, боядисване и къдри. 【Предимствата на перуката】 : Превръзка на главата е направена от висококачествен еластичен ледената коприна, много удобни и дишащи, предназначена за демонстрация на естествената линия на растеж на косата, идеален, по-удобно и изглежда много реалистично, този удобен за начинаещи перука ще ви даде повече увереност и чар. 【Размер шапки】 : Дишаща еластична шапчица среден размер 21-22,5 инча с 4 расческами и регулируеми джапанки, ще ви помогне да направите еластична шапка на по-подходяща и удобна. 【Предпоставка включва】 : 1 перука с насипни вълнообразни превръзка на главата + 1 превръзка на главата (случаен цвят) + 1 шапка за перука + 1 чифт на миглите. (30 дни без причина за връщане на стоката, 24 часа онлайн обслужване на клиентите.

Подробности

Подобни продукти в категория