• Новинка
Модул реле брояч на импулси LBEC, Стабилен 1-Канален Многофункционален Модул реле брояч на импулси за промишлеността (12)

Модул реле брояч на импулси LBEC, Стабилен 1-Канален Многофункционален Модул реле брояч на импулси за промишлеността

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

Лесен монтаж Благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може бързо да бъде завършена 3 статус : За тази платка можете да настроите 3 статус : работен статус, статус на икономия на енергия, статут на настройки.Идеален заместител : Използва най-съвременни технологии и качеството, идеален заместител на вашата стара или счупени пистолета заплата.Основната функция на Тази такса може да достигне до времето на забавяне от 0,1 до 9999999,9 с размера на стъпки от 0,1 С точност 0,01 С. 12 режима на работа : F00‑F05, F10‑F15 общо 12 режима на работа, има 8 режима на работа за задаване на броя цикли.Лесен монтаж Благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може бързо да бъде завършена. 3 статус : За тази платка можете да настроите 3 статус : работен статус, статус на икономия на енергия, статут на настройки.Идеален заместител : Използва най-съвременни технологии и качеството, идеален заместител на вашата стара или счупени пистолета заплата.Основната функция на Тази такса може да достигне до времето на забавяне от 0,1 до 9999999,9 с размера на стъпки от 0,1 С точност 0,01 С. 12 режима на работа : F00‑F05, F10‑F15 общо 12 режима на работа, има 8 режима на работа за задаване на броя цикли. Основната функция на Тази такса може да достигне до времето на забавяне от 0,1 до 9999999,9 с размера на стъпки от 0,1 С точност 0,01 С. 12 режима на работа : F00‑F05, F10‑F15 общо 12 режима на работа, има 8 режима на работа за задаване на броя цикли. 3 състояние : За тази платка можете да настроите 3 състояние : работно състояние, състояние на икономия на енергия, статут на настройки. Лесен монтаж Благодарение на компактни размери и малко тегло и лесен монтаж може бързо да бъде завършена. Идеален заместител : Използва най-съвременни технологии и качеството, идеален заместител на вашата стара или счупени пистолета заплата.Спецификация : Тип на продукта : Такса за управление Материал : печатна платка Работен ток : Цифров тръба е изключена (състояние на пестене на енергия) : Релето е изключено 6 мА, реле включено 35 MA Цифров слушалката е включена (работно състояние) : Релето е изключено 29 мА, реле включено 56 Ма Три състояния : състояние, състояние на икономия на енергия, състояние на настройките на Входния порт : вход изолация оптрона, който е съвместим с NPN, вход PNP (сигнал за превключване на 5-24 В) Изходен порт : реле 10А не COM NC три порта Има три начина на свързване за входния терминал на сигнала за стартиране : 1 Не се изисква външен източник на сигнала2 Задействат със Стартирането на източника на сигнала NPN 3, с работен състоянието на източника на PNP : работно състояние на захранване, режим на F00-F05 показва оставащото време, режим F10-F15 показва оставащото време и значението на броя импулси.

Подробности

Item Type:
Control Board
Material:
PCB
Working Current:
Digital Tube OFF (Power Saving State):
Relay OFF 6MA, Relay ON 35MA
Digital Tube ON (Working State):
Relay OFF 29MA, Relay ON 56MA
Three States:
Working State, Power Saving State, Setting State
Input Port:
Optocoupler isolation input, compatible with NPN, PNP input (5-24V switch signal)
Output port:
10A relay NO COM NC three ports
There are three wiring methods for the trigger signal input terminal:
1 No external signal source required:
2 Trigger with NPN signal source:
3 Trigger with PNP source:
Working status:
power on working status, F00-F05 mode displays the remaining time, F10-F15 mode displays the remaining time and pulse count value.
Note:
When the remaining time is greater than four digits, short press the OK key to scroll and display the remaining time once.
Setting status:
short press ''SET'' key to enter setting status, then short press ''SET'' to switch parameters, short press ''++'', ''--'' to modify parameters. Short press the OK key to save the parameters and exit the setting state.
Note:
After setting the parameters, it must be powered on again.
Query status:
without modifying the parameter setting status, short press the SET button to enter the query status, then press SET to switch parameters, and short press the OK

Подобни продукти в категория

Puramai Wars срещу PS VITA Японски внос
  • Новинка
Оценки:

Puramai Wars срещу PS VITA Японски внос

"Скромност, справедливост и благодат" това е мотото, под което Чихая и сестри Кеко и Мей са били приведен

BGN 16.04
Луминесцентна лампа MDMprint PK6
  • Новинка
Оценки:

Луминесцентна лампа MDMprint PK6

✅ Луминесцентна лампа PK6 ✅ Светлинен поток : 2180 лумена ✅ Средният живот : 7500 часа ✅ Тип крушка : Т8 ✅ Цвят

BGN 0.67
Red Dead Redemption Xbox 360 за PAL
  • Новинка
Оценки:

Red Dead Redemption Xbox 360 за PAL

Механика на зрението Dead Eye, която позволява на играча да забави времето за повишаване на точността на из�

BGN 1.00