• Новинка
YARNOW 10 бр. Багажная Въже, Автомобилни Инструменти, Бънджи-Въжета, Тежкотоварни Външен Черна Каишка За Часовник, Кабел, Кратко Бънджи-Въжета, Привязной Каишка, Стабил?

YARNOW 10 бр. Багажная Въже, Автомобилни Инструменти, Бънджи-Въжета, Тежкотоварни Външен Черна Каишка За Часовник, Кабел,

Buyers rating:
BGN 6.18

Налично

Универсален инструмент : това може да бъде товарен каишка, мотоциклети прашка, колан за багаж, еластичен колан и т : Високо качество бънджи кабел с плетене на една кука, отлично переносящий напрежение и усилие.Бънджи-въжета : Ценна опаковка от 10 броя - В комплекта са включени 10 x бънджи-въжета с куки с дължина 9 см.Навес : Въже е здрав и може да се използва многократно и в продължение на известно време.Сигурно затегнете неща за вашия мотора, багажнику на покрива, пикапу или всеки друг превозното средство, както и за използване на открито за поставяне на лагери, палатки, tarps.Гума : еластична лента, предназначена за улиците, пътуване, транспорт, vi, Универсален инструмент : това може да бъде товарен каишка, мотоциклети прашка, колан за багаж, еластичен колан и т. : Високо качество бънджи кабел с плетене на една кука, отлично переносящий напрежение и усилие.Бънджи-въжета : Ценна опаковка от 10 броя - В комплекта са включени 10 x бънджи-въжета с куки с дължина 9 см.Навес : Въже е здрав и може да се използва многократно и в продължение на известно време.Сигурно затегнете неща за вашия мотора, багажнику на покрива, пикапу или всеки друг превозното средство, както и за използване на открито за поставяне на лагери, палатки, tarps.Гума : Еластична лента е предназначена за активна почивка, пътуване, транспорт i. Предпоставка е списък на топ 10 x колани за въвеждане на задължителни Характеристики -Цвят : черен бънджи кабел колани-Материал : гума и метална стойка -Размер : прибл.40 X0 мотоциклетни стяжные колани. - Лесна за използване и надеждността на вашите супер-тежък товар.Един добър инструмент за шофьори на ремаркета. - Проектирани така, че да бъде лесен за използване, елегантни и могат да се допълват взаимно, а в багажника на вашия автомобил - незаменим инструмент, който предоставя бърз начин за транспортиране на тежки обемисти товари.Малки и удобни за съхранение на автомобилни стяжные колани. - Това може да бъде товарен каишка, мотоциклети прашка, колан за багаж, еластичен колан и т.

Подробности

Подобни продукти в категория