• Новинка
Бял натиснете върху ноктите си Къси и Квадратни Външни ноктите Glamermaid с Анимационни Модел с лепило за нокти, Жълти, Овални, Отгоре на ноктите с Лятна Дизайн, Лепило з?

Бял натиснете върху ноктите си Къси и Квадратни Външни ноктите Glamermaid с Анимационни Модел с лепило за нокти, Жълти, Овални,

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

⭐【Всяко настроение, всеки момент】Starry Night Ink - отърви се от шума и суетата на града, и се върнете към лучу чиста земя вътреКласическа фигура на ноктите с идеален дизайн за деня на Свети Валентин, сватби, празника на ежедневието, на парти, на булката, за нова година. ?【ВДЪХНОВЕНИЕ ЗА ДИЗАЙНА】Ако сте почитател на миг коготков, събиране на прес-форми на ръчно изработени GLAMERMAID хипнотизиращ.Червена роза изкушения, лилаво-розово желе, блестящ сладко розово, тайната на ледника, черен диамант . Тези трохи са блестящи като луди.След нанасяне те изглеждаха впечатляващо.Многоцветни на избор, луксозни ноктите с пълно покритие са идеални за деня на Свети Валентин, сватби, празника на ежедневието, на парти, на булката, нова година и т. ?【 Двойна структуриран дизайн】1. Тези твърди прижимные ноктите по-дебели са на една ръка разстояние, което ги прави сверхпрочными и никога не се чупят лесно; 28. По-тънки от кожичките безупречен вид и естествена кацане. ?【 Дълъг разтворител за кожичките за естествения вид 4. Безопасно за здравето и не е рязък мирис, не боли ногтевое легло.Идеална алтернатива на лаку за нокти.СЪВЕТИ : - Ако ви е необходим по-устойчив лепило за нокти - вашият най-добър избор. - Ако искате да намалите увреждане на естествени нокти, по-добре да изберете раздела за нокти. - Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, можете веднага да се свържете с нас.

Подробности

Подобни продукти в категория