• Новинка
Ноктите на Ден Независимост, Залепена на Нокти, Къси режийни нокти във формата на Ковчег, Флаг на САЩ, Къси, Квадратни Режийни Ноктите, Пълно Покритие, Акрилни Изкус?

Ноктите на Ден Независимост, Залепена на Нокти, Къси режийни нокти във формата на Ковчег, Флаг на САЩ, Къси,

Buyers rating:
BGN 24.27

Налично

【Размер】 Кръгла струя върху ноктите къса дължина с флага на сащ-24 бр, моля, изберете подходящия размер, подходящи за вашия натуральному ногтевому ложу. 【Лесна употреба】 режийни ноктите 4th of July flag лесно се нанася и отстранява, акрилни изкуствени нокти с пълно покритие готови за чорап. (Не ги вади от сила, това ще доведе до счупване на въздушната ноктите , не забравяйте да се накисва в хладка вода за няколко минути, преди да излети ). 【Лесно управление 】 Просто почистете ноктите, след това изберете правилния размер флаговых нокти, залепете jelly лепило на въздушната ноктите и натискам за известно време, само с няколко лесни стъпки може да се окаже красиви патриотични ноктите.При обичайните грижи, ще продължи няколко дни, използван лепило издържа по-дълго. 【Качество】 Тези акрилни накладки за нокти са изработени от висококачествени материали, които запазват блясъка и цвета на повърхности, докато гъста, здрава и надеждна за нанасяне в продължение на относително дълго време, им е трудно выцветить или драскотина, могат да осигурят дълготраен ефект. 【Гаранция на клиента】Ако имате някакви въпроси относно тези изкуствени режийни ноктите, моля, не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща.

Подробности

Подобни продукти в категория

Амортисьор шайби ERP DC66-00343A
  • Новинка
Оценки:

Амортисьор шайби ERP DC66-00343A

Гарантирано спокойствие идва с гаранция от една годинаТази подробност може да работи с шайби.Гарантир�

BGN 9.33
Тава Wedgwood Yellow Tonquin Wonderlust, 5,7 инча
  • Новинка
Оценки:

Тава Wedgwood Yellow Tonquin Wonderlust, 5,7 инча

Размер : 145 х 14,5 виж Марка : WEDGWOOD (Wedgwood) / Великобритания.Този продукт се продава, и се изпраща на компаният�

BGN 32.99