• Новинка
QIYHBVR GPS Дрон с 4K UHD Камера за възрастни - FPV Радиоуправляеми Квадрокоптер с Бесщеточным двигател, автоматична връщане, Ме последвай, Скорост от 20 м/с, Оптична локализа?

QIYHBVR GPS Дрон с 4K UHD Камера за възрастни - FPV Радиоуправляеми Квадрокоптер с Бесщеточным двигател, автоматична

Buyers rating:
BGN 43.62

Налично

❥ Обновена трехосевая самостабилизирующаяся камера с висока разделителна способност с резолюция фотография 40 милиона пиксела и отлични оптични характеристики ви позволява да улови всеки един незабравим момент от живота си ❥ Мощност бесщеточного на двигателя, 7-степенна устойчивост на силен вятър, могат да бъдат транспортирани на повече от 30 000 часа. ❥ Ръкохватка е направена в класически триизмерен дизайн на сгъване, и ръката се чувства в най-път, дори и след хиляди пъти сгъване тя все още може да се гарантира стабилност по време на полет.Размер на сложенного на самолета е равна на квадрата на мобилен телефон, така че можете лесно обхватить го с една ръка. ❥ Ние прилагаме технология за спътниково позициониране GPS за дронам, позволяваща да се извърши автоматично и интелектуална работа по всяко време и на всяко място, автоматично предаване на сателитни сигнали и лесно да достигне до неконтролируеми връщане, връщане с ниска консумация на енергия и да направи полета по-безопасно! . височина на полета ≈ 500 метра, трансфер на изображения с висока разделителна способност 5 G, което осигурява по-плавна разстоянието на полета и визуално възприятие. ❥ Обновена трехосевая самостабилизирующаяся камера с висока разделителна способност с резолюция фотография 40 милиона пиксела и отлични оптични характеристики ви позволява да улови всеки един незабравим момент от живота си. ❥ Мощност бесщеточного на двигателя, 7-степенна устойчивост на силен вятър, могат да бъдат транспортирани на повече от 30 000 часа. ❥ Ръкохватка е направена в класически триизмерен дизайн на сгъване, и ръката се чувства в най-път, дори и след хиляди пъти сгъване тя все още може да се гарантира стабилност по време на полет.Размер на сложенного на самолета е равна на квадрата на мобилен телефон, така че можете лесно обхватить го с една ръка. ❥ Ние прилагаме технология за спътниково позициониране GPS за дронам, позволяваща да се извърши автоматично и интелектуална работа по всяко време и на всяко място, автоматично предаване на сателитни сигнали и лесно да достигне до неконтролируеми връщане, връщане с ниска консумация на енергия и да направи полета по-безопасно! .

Подробности

Подобни продукти в категория

Патриотичен Пинбол - PlayStation
  • Новинка
Оценки:

Патриотичен Пинбол - PlayStation

Насладете се на два различни маса : Road Trip от бряг до бряг и America on Duty, всеки със своя уникална тематика, 3 Dв�

BGN 15.99