• Новинка
TYFLOVE Кавайная Памучен Косметичка за Грим, Голяма Пътна Косметичка, Естетична Цвете Косметичка, Флирт Стеганая Чанта за Тоалетни Принадлежности за Жени (Розов Заек)

TYFLOVE Кавайная Памучен Косметичка за Грим, Голяма Пътна Косметичка, Естетична Цвете Косметичка, Флирт Стеганая Чанта за

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

❤【Материал премиум-клас】 Стеганая памучен косметичка е изработена от висококачествена памучна тъкан, която е мека и лека, лесно се носи с себе сиЕдна добра структура, с гладки цип. ❤【Перфектен размер】10. Голяма пътна косметичка за грим лесно вместит цялата си козметика и продукти за грижа за кожата.Пътна чанта за тоалетни принадлежности по-малко, по ваш избор. ❤【Многофункционален】 Органайзер за козметични чанти може да се използва за съхранение на козметика, бритвенных консумативи, електронни аксесоари и други дребни елементи. ❤【Широкото използване на】 идеален за ежедневна употреба, пътуване, пазаруване, къмпинг, фитнес и т. може да се използва като косметичку, пътен калъф, косметичку за грим, чанта за съхранение и т. ❤【Чудесен подарък】 Скъпа косметичка с изискан външен вид и практичност, която ще се превърне в чудесен подарък за вашето семейство и приятели.Нека те изглежда страхотно!.Кавайная памучен косметичка за Грим, Голяма Пътна Косметичка, Естетична Цвете косметичка, Флирт Стеганая чанта за Тоалетни Принадлежности за Жени.

Подробности

Подобни продукти в категория