• Новинка
Кучешки Играчки-Пъзели за Малки до Средни Кучета, Интерактивна Игра-Пъзел, Играчки за Тренировка на Интелекта Кученца, Пъзели, Играчки за Умствена Стимулация, стре?

Кучешки Играчки-Пъзели за Малки до Средни Кучета, Интерактивна Игра-Пъзел, Играчки за Тренировка на Интелекта Кученца, Пъзели,

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

Нашата играчка-пъзел за кучета е изработена от полипропилен пластмаса, която е чудесна интерактивна играчка за малки кученцаТази фидер-пъзел за кучета може да се използва за повишаване на нивото на интелект, на тренировка обоняние и духовно стимулиране на нашия домашен любимец.Тази играчка-лакомство за кучета има 11 подвижни точки и 16 дупки, което представлява уникална конструкция на хранене, която да насърчава и тренирате вашето куче или котка да намерят храна, преместване на плъзгача.По този начин увеличава времето за хранене по 5-10 пъти, ще помогне на вашия домашен любимец да се изработи здравословни навици, което също ще помогне да се избегне депресия при домашен любимец.Играчка-пъзел за кучета може да се мие директно вода от чешмата или просто да си сложите в съдомиялна машина с топла вода и сапун.Също така лесно да се премахне просочившийся храна, след като кучето или котката испачкают му. ? Чудесен материал : Нашата играчка-пъзел за кучета е изработена от полипропилен пластмаса, която е чудесна интерактивна играчка за малки кученца.Тази фидер-пъзел за кучета може да се използва за повишаване на нивото на интелект, на тренировка обоняние и духовно стимулиране на нашия домашен любимец. ? Играчки-пъзели за кучета : Тази играчка-лакомство за кучета има 11 подвижни точки и 16 дупки, което представлява уникална конструкция за хранене, която да насърчи и обучение на вашето куче или котка да намерят храна, преместване на плъзгача.По този начин увеличава времето за хранене по 5-10 пъти, ще помогне на вашия домашен любимец да се изработи здравословни навици, което също ще помогне да се избегне депресия при домашен любимец. ? Дизайн ниво на трудност : На тази играчка за кучешка храна има 3 начина за игра с вашия домашен любимец : подвижен, rotary, rotary и подвижен, които могат да осигурят на вашето кученце игри с награда за храна.По средата има звуково устройство, издающее скърцат, за да привлече вниманието на вашите любимци. ? Лесно почистване : играчка-пъзел за кучета може да се мие директно вода от чешмата или просто да си сложите в съдомиялна машина с топла вода и сапун.Също така лесно да се премахне просочившийся храна, след като кучето или котката испачкают му. ?️ Топло подарък : Тази ясла-пъзел за кучета има красива външна опаковане кутия, която е много подходяща за празнични дарове или подаръци за рожден ден.Ще ви хареса и ще искате да прекарате повече време върху това, за да играете в тези интерактивни пъзел игра за кучета със своите домашни любимци, което значително ще подобри отношенията ви с вашите домашни любимци. ? Чудесен материал : Нашата играчка-пъзел за кучета е изработена от полипропилен пластмаса, която е чудесна интерактивна играчка за малки кученца.

Подробности

FOVIUPET Dog Interactive Puzzle Treat Toys, Food Puzzle Feeder Toys for Puppy IQ Training Mental Enrichment, Slow Food Leakage Sound Treat Squeak Toys, for Cat Dog Pet, Small Medium or Large Material:

Подобни продукти в категория