• Новинка
Подложка за елха xigua Underwater World Chrismtas за защита на пода, през Цялата Непромокаема Подложка за коледни елхи, украса за празничната партита, 28 инча.

Подложка за елха xigua Underwater World Chrismtas за защита на пода, през Цялата Непромокаема Подложка за коледни елхи,

Buyers rating:
BGN 2.00

Налично

【Перфектен размер】 : Подложка за елха с диаметър 28 см, подходящ за елха от всякакъв размер-от 5 от "малките до 7" големи дървета, от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елхаОтличен за декорация на Коледната елха. 【Лесна за съхранение и почистване】 : Подложка за коледно дърво е здрав, може да се използва в продължение на много години; Измиване с вода; четка за почистване; закача за да изсъхне и да не се избелва, да мине, когато не се използва, и да се съхранява заедно с други коледни и празнични предмети. 【Цялостна защита на】 : Защита на дървени подове и килими от надраскване, а също и да предотвратите попадането на пода петната от разлята вода и кал; това, със сигурност ще се превърне в мощен и красива украса за празничната украса, ще даде празничен вкус празничната декор. 【Приложими сценарии】 : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и др 【Гаранция от 30 дни 】 : Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, така че ние гарантираме безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни. 【Перфектен размер】 : Подложка за елха с диаметър 28 см, подходящ за елха от всякакъв размер-от 5 от "малките до 7" големи дървета, от традиционно украсени с до странни изкуствена коледна елха.Отличен за декорация на Коледната елха. 【Лесна за съхранение и почистване】 : Подложка за коледно дърво е здрав, може да се използва в продължение на много години; Измиване с вода; четка за почистване; закача за да изсъхне и да не се избелва, да мине, когато не се използва, и да се съхранява заедно с други коледни и празнични предмети. 【Цялостна защита на】 : Защита на дървени подове и килими от надраскване, а също и да предотвратите попадането на пода петната от разлята вода и кал; това, със сигурност ще се превърне в мощен и красива украса за празничната украса, ще даде празничен вкус празничната декор. 【Приложими сценарии】 : Коледа, Хелоуин, коледа cosplay, продажби, промоции, на годишната церемония, социални дейности, етап на представяне, празнични партита и др 【Гаранция от 30 дни 】 : Вашето удовлетворение е голяма чест за нас, така че ние гарантираме безплатна замяна или възстановяване, ако нещо се обърка със стока, в рамките на 30 дни.

Подробности

Material:
Polyester
Size:
Mat is 28 inches
Quantity:
1 Pack
1xChristmas Tree Stand Mat:
Perfect Size:
Tree Stand Mat 28 Inches in diameter,Perfect for any size tree from :
5”small to 7”large trees,from traditionally decorated to whimsical artificial Christmas tree.Great for Xmas tree decorations.:
Easy Storage and Clean:
The tree stand mat,durable and can be used for many years;Water wash;cleaned with a brush;hang it to dry and do not bleachTo,roll it up when not in use,and store it together with other Christmas and holiday items.:
All Round Protection:
Protect hardwood floors and carpets from scratches,and prevent spilled water stains and dirt from contaminating the floor;it will certainly become a powerful and beautiful decoration in festival decoration,to add a festive flavor to the festival decoration.:
Applicable Scenarios:
Christmas,Halloween,Christmas Cosplay,Sales,Promotions,Annual Ceremonies,Community Events,Stage Performances,Holiday Parties,Etc.:
30 Days Warranty:
Your satisfaction is great honor for us,so we guarantee to offer a free replacement or refund if anything goes wrong about the product within 30 days.:

Подобни продукти в категория

Отглеждане Shiraleah Snowflakes, Сив
  • Новинка
Оценки:

Отглеждане Shiraleah Snowflakes, Сив

Размери L 20"x W 12"Изработени от филц.Празничен вид от абаджийско тъкан.Идеален за всеки дом или сезонен де�

BGN 0.33