• Новинка
POPLYKE Обеци-Карамфил под формата на Семки от Сребро 925 Проба за Момичета, Подаръци За Рожден Ден, Обеци с формата на Слънчоглед с Теста на Лунния Камък, Позлатени Обец?

POPLYKE Обеци-Карамфил под формата на Семки от Сребро 925 Проба за Момичета, Подаръци За Рожден Ден, Обеци с формата на Слънчоглед

Buyers rating:
BGN 9.60

Налично

❀ ДИЗАЙНЕРСКА ИДЕЯ - обеци-слънчогледи "Ти си моето слънце", модерен и приятен дизайн във формата на семки ще ви очаровательнее и элегантнее, по-красива и притягательнееПодходящи за ежедневието, сватби, партита или всякакви специални случаи. ❀ Материал - Позлатените сребро 925 проба, не съдържа никел, олово, кадмий и гипоаллергенно, особено за хора с чувствителна кожа. ❀ Размер - 10,3 мм * 10,3 мм (0,4 инча * 0,4 инча), което предоставя доста удобна за кацане.Опаковка : кутия за Подарък кутия. ❀Пакет-Идва с очарователен подарък предавателна кутия, идеални подаръци за себе си, деца, приятелки, майки, дъщери, внуци, сестри, приятели, жена, бизнес партньор, на рожден Ден, Хелоуин, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, годишнина, подаръци за бала. ❀ ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ - 100% удовлетвореност и връщане на парите.Ако има някакви проблеми с покупката, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем да решите проблема.

Подробности

Подобни продукти в категория