• Новинка
Шкаф за обувки CRUHRE Estante de Zapatos с панти капак Ултратънък Къща има вратата Мултифункционален Просто за съхранение Многопластова а обувките-часова Gran organizador Zapatos de (Раз?

Шкаф за обувки CRUHRE Estante de Zapatos с панти капак Ултратънък Къща има вратата Мултифункционален Просто за съхранение

Buyers rating:
BGN 54.97

Налично

1 Разумно използвайте коридора, за тесни пространства в ъгъла за съхранение на по-голям брой обувки, кажете сбогом на каша. Дизайн на чаша, увеличава пространството за съхранение, което предмети съхранявани в добре организиран вид. Заоблени страна, изграждането на сцената, лесно и добро переворачивание. Подсилена конструкция краката на гардероба, здрава и стабилна, като в същото време лесно може да издържа на тегло, в долната част можете да поставите домашни пантофи. Конструкция на устройства за защита от наклон, предотвращающая инциденти, осигурява по-безопасно използване.Puede acomodar tacones altos, botas cortas, zapatos deportivos, zapatillas, zapatos para niños y otros zapatos de bajo rendimiento.También puede mostrar todas las plantas encantadoras de acuerdo a sus deseos.Muy adecuado para su веранда frontal,.Този просторен шкаф за обувки с достатъчно пространство за съхранение на различни видове обувки и голямо отделение за съхранение на обувки по-големи размери.Описание на продукта : стойка за обувки, рафтове за съхранение, шкаф за обувки, мебельназвание продукт : Шкаф за обувки с Размери : (само за справка, моля, потвърдете размер, преди да купите!) . Моля, измерете необходимия размер на продукта, преди да купите, за да се избегне неподходящего размер след покупката. Продукти в снимките на продукта, с изключение на фото рамки, в комплекта не са включени. Моля, извадете го внимателно, за да не се губят и не се надраскат. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Поздравете вашите мнения и препоръки, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодаря, че посети магазина ми, моля, отидете в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Подробности

Подобни продукти в категория

Огледало с осветление Tweezerman Led 15X
  • Новинка
Оценки:

Огледало с осветление Tweezerman Led 15X

Идеален за выщипывания, носене на контактни лещи и за нанасяне на гримВидими дори найтънките косми за т�

BGN 13.60