• Новинка
Многостенни Листове за смилане на all ye фейтфул AOMULTIA Разнообразни с плетене на една Кука и линия - Червени Меса (опаковка от 5 броя)

Многостенни Листове за смилане на all ye фейтфул AOMULTIA Разнообразни с плетене на една Кука и линия - Червени Меса (опаковка

Buyers rating:
BGN 10.71

Налично

Сверхпрочная хартия Oxide E-weight със система за бърза смяна на куки и примкиЗа използване с мультишлифовальной машина Black and Decker. Размер : 106 мм x 175 мм. Сверхпрочная хартия Oxide E-weight със система за бърза смяна на куки и примки.За използване с мультишлифовальной машина Black and Decker. Размер : 106 мм x 175 мм Листове за мультишлифовки all ye фейтфул, изработени от тежка рамка от хартия E-weight от алуминиев оксид със система за бърза смяна на куки и примки.За използване с мультишлифовальной машина Black and Decker. Размер : 106 мм x 175 мм. Този надежден набор от листове за мультишлифовки съдържа следното : 1 х лист за мультишлифовки с плетене на една кука и линия шкурка 60. 2 х Листа с няколко шлифовальными куки и вериги шкурка 80. 2 х листа за мультишлифовки с плетене на една кука и линия шкурка 120. Листове за мультишлифовки с плетене на една кука и линия в продуктова гама (опаковка от 5 броя).

Подробности

Подобни продукти в категория