• Новинка
Приказно дъвка за коса за момичета-ангели (610-710 броя) Дъвка за деца, многоцветни еластични гумени ленти за коса под формата на бонбони, подходящи за всички видове пр?

Приказно дъвка за коса за момичета-ангели (610-710 броя) Дъвка за деца, многоцветни еластични гумени ленти за коса под формата

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

1 Различни цветове : 610-710 броя гумени ленти за коса различни цветове, достатъчно за вашия склад или подмяна, които създават прекрасни и нежни прически за малки момичета и демонстрират разликата им всеки ден. Размер : 500 бр. за еднократна употреба многоцветен дъвка с диаметър около 2,5 см, опаковка в найлонов плик с цип, гума е по-дебел, по-здрав; 100-200 бр. еластично пръстен за коса, не наносящее наранявания, с диаметър около 3 см, по-ярък цвят, висока еластичност; 10 бр. пръстен за коса цвят карамел, с диаметър около 3 см, стиловете са разнообразни, опашката не е разпусната, той е много здрав и му е лесно да се прекъсне. Разнообразие от стилове линии за коса, можете да се смесват и мач по свое желание, идеален размер за малки момичета. Приложение : Тези въжета за коса са идеалният подарък за момичета на парти, рожден ден и фестивал. или превръзка за всеки случай, момиче душ, да се снимат и много други. Гаранция услуга : на всички въпроси ще бъде отговорено в рамките на 24 часа и 100% гаранция за връщане на парите, ако стоката е повредена или има сериозни проблеми с качеството. еднократна употреба многоцветен дъвка с диаметър около 2,5 см, опаковка в найлонов плик с цип, гума е по-дебел, издръжливи в сравнение с; 100-200 бр. еластично пръстен за коса, не наносящее наранявания, с диаметър около 3 см, по-ярък цвят, висока еластичност; 10 бр. пръстен за коса цвят карамел, с диаметър около 3 см, стиловете са разнообразни, опашката не е разпусната, той е много здрав и му е лесно да се прекъсне. Разнообразие от стилове линии за коса, можете да се смесват и мач по свое желание, идеален размер за малки момичета.

Подробности

Подобни продукти в категория

Scunci нескользящие пина Brwn Боби
  • Новинка
Оценки:

Scunci нескользящие пина Brwn Боби

Технология No Slip Grip предоставя полагане на всякакъв тип коса Многоцветен дизайн смесване за много нюанс�

BGN 2.67