• Новинка
20 мл Цветен Чаша с цветна пеперуда - Автомобилни Подаръци за нови медицински Сестри, Чаша за медицински сестри, В чест на Училище за медицински Сестри, Подарък за ба?

20 мл Цветен Чаша с цветна пеперуда - Автомобилни Подаръци за нови медицински Сестри, Чаша за медицински сестри, В чест на

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

1 Опаковка : авто чаша от неръждаема стомана с обем 20 грама, бяла подарък кутия. ТОПЛА Или СТУДЕНА ДИЗАЙН : Двупластова вакуумно конструкция от неръждаема стомана, осигуряваща непрекъснатост на постоянна температура напитки по време на занимания на закрито или на открито, подходящ за употреба както в топли, така и в студен вид.Автомобилна чаша ще ви помогне да се поддържа температурата на напитката в продължение на дълго време, винаги като ви най-добри вкусови усещания. Високо качество : Изработен е от висококачествена хранителна неръждаема стомана, дизайн, отпечатани от двете страни, не е лесно ръждясва и се развали, лесен за почистване, препоръчително е ръчно пране, за да дизайн на външния слой чаши не поцарапался, не отслаивался и не выцветал. Широка ГАМА от ПРИЛОЖЕНИЯ : Нашият автомобилен чаша от неръждаема стомана има по-голям капацитет за сок, за кафе, напитки и други напитки; Подходящ за много случаи, като например : дом, къща или плаж, езеро, басейн, офис, парти, напитки по време на пътуване, пътуване в кабината, къмпинг, излети, пикници, барбекю и др;. Идеални подаръци : Подходящи за нови медицински сестри, училище за медицински сестри, подарък медицинска сестра на бала, съпруга, съпруг, баща, майка, дядо, баба, чичо, леля, на приятели, колега, на шефа, на учител, однокласснику и т.; рожден Ден, годишнина, сватба, събиране на класа, пенсиониране или други лесно запомнящи се събития са Идеални подаръци.Забележка За загряване : Не за микровълнова печка.Препоръчва се ръчно пране с четка за чаши и сламена четки.Има сгъваем капак, може да се разглобява и лесно за почистване.Кафеена чаша изолиран, не пийте топли напитки прекалено бързо и внимавайте за висока температура.

Подробности

Подобни продукти в категория

Болт KS Tools 515.1625-R039P, Многоцветен
  • Новинка
Оценки:

Болт KS Tools 515.1625-R039P, Многоцветен

Гаранция на производителя не се отнасяИнструменти премиумклас.Марка за качество Инструменти премиумк�

BGN 2.33