• Новинка
превръзка на главата с шампоан за жени, скъпа превръзка от неопрен за измиване на косата с цветя модел, кратък плюшено прическа за лице, еластична превръзка от неоп?

превръзка на главата с шампоан за жени, скъпа превръзка от неопрен за измиване на косата с цветя модел, кратък плюшено прическа

Buyers rating:
BGN 12.93

Налично

1 Подходящи за вас, когато вие правите грим, спа, тренираш, йога, умываетесь и да вземе душ, той може да запазите косата си е чист и на разстояние от лицето си.It изработен е от супер мек кратък плюшено материал, нежна и комфортна на допир, може да се използва както за възрастни така и за деца. Достатъчно голям, здрав, използване и удобни за ползване в чорап, не добри.когато и не вреди на кожата, подходящ за повечето хора. Лента за коса мека и удобна за нас в употреба и не вредят на косата ни.Защитете нежно косата, без бръчки, без да се повреди. Уверете се, че косата няма да плъзне, защита и поддържане на косата, като намалява напрежението на кожата на главата и болка.Превръзка на главата е украсена с цветя, за да ви придават мек стил, който може лесно да се комбинира с различни дрехи.Следете за коса и изглежда мило, че каквото и да правите.Разнообразие от цветове прави ярки цветове, най-добрият избор.

Подробности

Подобни продукти в категория