• Новинка
Комплект прибори за хранене ELLERT от 12 вилици за хранене, Съдове за вилици за салата от хранително-неръждаема стомана, Огледална полиране, Могат да се мият в съдомиял?

Комплект прибори за хранене ELLERT от 12 вилици за хранене, Съдове за вилици за салата от хранително-неръждаема стомана,

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

?【Високо качество 】 : трапезария вилици ELLERT Direct от 12 предмети са изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана, гладка повърхност гарантира, че те не поцарапают устата благодарение на огледално полиране на тези модерни прибори от сребро са винаги запазват блясъка си, те са устойчиви на корозия и могат да се мият в миялна машина.Това е чудесна алтернатива на пластмасово вилкам. ?【Отлична форма и класически дизайн】 : Класическа елегантна с вилица е красива дръжка с кръгла ръба.Благодарение на здравата конструкция и елегантен изгибам, придающим вашата трапеза повече елегантност и класа, вдигнете вашите ежедневни ястия на ново ниво. ?【Комплексно използване】 : идеален за ежедневна употреба в дома е кухнята в ресторанта на хотела, а също и като достоен подарък.Те също са подходящи за партита, фестивали и официални събития, като сватби, тържества, семейни вечери и още много други!Те са чудесен избор за ресторанти, пикник и барбекю. ?【Здравето и безопасността на】 : Не съдържа BPA, никел и не отделя остатъци или миризми, като от други материали, което прави приема на храна безгрижно. ?【Доживотна поддръжка】 : Ако имате някакви въпроси за нашия набор вилици, моля, свържете се с нас и ние ще решим ги за вас в рамките на 24 часа.Тези вилици са идеални за ежедневна употреба, семейно събиране, ресторант, хотел, сватби, партита, на къмпинг, за пътуване и за други случаи.Тегло : 1,3 грама всяка.Материал : неръждаема стомана 18/10.Пратката включва : 8 "вилица за вечеря x 12. Моля, измийте комплект вилици за вечеря, преди първото им използване, за да се уверите в липсата на остатъци от производството. Моля, почистете вилици след употреба и ги оставете да изсъхнат за дълголетие. Моля, не използвайте желязна тел, за да се почеше парчета, за да ги запазят по-гладка повърхност. Комплект прибори за хранене от сребро могат да се мият в съдомиялна машина, така че можете да се измива в миялна машина, за да се спестят труда си.

Подробности

Подобни продукти в категория