• Новинка
Конци за 3D-принтер Pinuotu, Конци 95А от TPU 1,75 мм, Гъвкава конец, макара 0,8 кг, точност на размерите +/- 0,03 мм, Меки нишки от TPU висока еластичност (сив цвят)

Конци за 3D-принтер Pinuotu, Конци 95А от TPU 1,75 мм, Гъвкава конец, макара 0,8 кг, точност на размерите +/- 0,03 мм, Меки

Buyers rating:
BGN 13.03

Налично

【Гъвкав TPU 95А】 Твърдост по шор 95А Силна гъвкавост.Висока механична якост.Стабилна нишка tpu 1,75 има добра здравина, я не е лесно да се прекъсне, той притежава висока устойчивост на износване, химическа устойчивост (маслостойкая, устойчив на растворителям), устойчив на разкъсване, устойчивост перегибу. 【Стабилен прием по размер】 Диаметър : 1,75 mm; допуски : +/- 0,02 мм Минимален допуск и ниско ниво на деформация осигуряват постоянна доставка и стабилни отпечатъци.Добро залепване на слоя, по-малко напрежение, липса на мехурчетата, изключително висока скорост на печат, в резултат на печатни детайли са с отлична чистота на повърхността, и се отличават с висока точност. 【Отклонения без entanglements : +/- 0,02 мм Минимален допуск и ниско ниво на деформация осигуряват постоянна доставка и стабилни отпечатъци.Добро залепване на слоя, по-малко напрежение, липса на мехурчетата, изключително висока скорост на печат, в резултат на печатни детайли са с отлична чистота на повърхността, и се отличават с висока точност. 【Без entanglements и запушване на】 Пълна макара конци за 3 D принтера с тегло 0,8 кг, тя е много трудно допуск на диаметъра, добра намотку, не припокриване и не спутывается.Скоростта става плавно и непрекъснато, без запушване на дюзите или екструдер, подходящ за повечето принтери FDM 3d. 【Вакуумированная запечатани опаковки】 нето Тегло направления на спиралите : 0,8 кг. Гъвкава нишка спиралите Pinuotu TPU-85 A идва в херметично вакуумном пакет с чанта за източване, който го запазва сухо и да не позволява попадане на прах и външни частици, което позволява да се поддържа направления на спиралите за 3 D-принтер в оптимални условия на съхранение преди откриването на вакуумированной херметически затворени опаковки. 【Прилагането на】 Гъвкав TPU - тя е здрава и растягивающийся термопластичен полиуретан, 100% състояща се от първични естествени материали, биоразлагаемый и екологичен, не нанасяйки вреда на потребителя и околната среда.

Подробности

Подобни продукти в категория

Отмъщението autobots - Nintendo DS
  • Новинка
Оценки:

Отмъщението autobots - Nintendo DS

Уникална сюжет autobot, мисия и герои, а също и възможност да се състезават до 4 играчи чрез безжична мрежа, в

BGN 2.00