• Новинка
Angoily 18 бр. Закачалка резервни Части Маса Прозрачен за Чаши Замяна на Кутията Сблъсък Мм Прозрачна Мебели Пластмасова Врата Противоударная Горната Резба Замяна Пло?

Angoily 18 бр. Закачалка резервни Части Маса Прозрачен за Чаши Замяна на Кутията Сблъсък Мм Прозрачна Мебели Пластмасова

Buyers rating:
BGN 6.20

Налично

Гумени вендузи за стъклени плотове : са Предназначени за премахване на необходимостта прикручивать фрези към стени или масиАлуминиева дограма, нещастници : Подходящи за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, окачване на различни означения и малки тела в прозорците по време на празниците прозрачна издънка. Издънка за журнального маса : Тези нещастници многофункционална, подходяща за декорация на дома, празнична украса, организационни проекти, висящи ръчно изработени бижута, особено за празници стъклена поставка за закачалки.Издънка : Подходящи за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празниците пластмасов издънка.Издънка за предпазване от сблъсък : лесно инсталиране, височината се регулира според вашето желание. гумена основа не боли стъклен плот и не поцарапает си.Пратката включва 6 х стъклени нещастници Характеристики -Размер : 3x3x0,4 виж - Подходящ за закрепване на сапун ястия, подложки за баня, кухненско организатор, закачане на различни означения и малки гирлянди за прозорците по време на празниците - Материал : PVC. - Лесен за инсталиране и регулируема височина, по ваше желание. гумена основа не боли стъклен плот и не поцарапает си - Цвят : както е показано. - Да се съхранява на повърхността е чиста, суха, гладка, лесно приклеивайте; за Да се вдигне чашата, просто издърпайте за хонорар на присоске - Тези нещастници са универсални, подходящи за украса на дома, празници, организационни проекти, висящи ръчно изработени бижута, особено за празници - са Предназначени за премахване на необходимостта прикручивать фрези към стени или столамописание стоки Прозорци нещастници Това е един от най-добрите варианти за вас.нещастници търсите професионална, достъпна стъклен присоску?Вие търсите надежден инструмент, който може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата професионална стъклена търтей трябва да отговарят на вашите нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория