• Новинка
LABUK 38 бр. Текстилен калъф с цип, Пластмасова Чанта-пъзели за организиране на съхранение на настолни игри, Размер на букви, Формат А4, Черен, Водоустойчив калъф с цип з?

LABUK 38 бр. Текстилен калъф с цип, Пластмасова Чанта-пъзели за организиране на съхранение на настолни игри, Размер на букви,

Buyers rating:
BGN 8.00

Налично

【Продукт съдържа】 текстилен калъф с цип 38 брНашите продукти ще ви помогнат да организирате хаотичен файлове, обекти за обитаване, пътни принадлежности и аксесоари за дома.Създаване на чиста и опрятную обстановка в офиса и училище. 【Размера на продукта】 13,5x9,5 инча / 34x24 см, размер на писма / пластмасови папки формат А4.Повече обикновени чанти с цип може да побере повече от 300 листа хартия във формат А4. 【Материал изделия】 Пластмасови папки джоб, изработени от трайно PVC, прозрачен материал, позволяват бързо и лесно да се съхраняват файлове вътре.Водоустойчив мрежести торбички ще ви помогне да запазите вашите файлове и елементи на сигурност, подходяща за училище, офис и домашна организация. 【Специален дизайн】 Конструкция с цип я прави много лесна за съхранение и употреба.Здрав цип и висококачествен материал PVC осигуряват безопасността на вътрешните елементи.По-голям капацитет ви позволява нашата папка за документи с цип за съхранение на повече файлове, отколкото обикновените папки. 【ПОВЕЧЕ ПРИЛОЖЕНИЯ】 Нашите чанти с цип са красиви и практични.В допълнение да се използва в класни стаи и офиси, тя също се използва в домашни пътувания.Отлична водоустойчивост позволява защита не само на хартия, но и да се използва за съхраняване на игри, проекти за бродерия на кръстат бод, козметика, канцеларски материали, играчки за елементарно, картички-пъзели и т., това ще е вашият отличен избор за пластмасови папки с файлове.Подходящи за различни цели за съхранение на багаж-окото чанта с цип за съхранение на вашите файлове, козметика, канцеларски материали, офис аксесоари, ученически пособия.Висококачествен и траен материал-Мрежа чантата е изработена от ултра силна пластмаса, със здрави и гладки ципове.В сравнение с другите сетчатыми торби с цип, те няма да бъдат лесно блокирани.Практични и структурни функции-Чанта с цип е изработена от прозрачна PVC, а материалът е водоустойчив, идеята за сигурна защита на файловете.

Подробности

Подобни продукти в категория